İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilgisayarıma saldırı geliyor :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
arkadaşlar yıllardır ilk kez başıma geliyor böyle bir durum. Nedir ne değildir yardım edecekler varmı? Konuyla alakalı hiç fikrim yok çünkü :(

09.08.2007 18:43:04 Intrusion.Generic.TCP.Flags.Bad.Combine.attack 89.228.196.32 TCP 4565

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hangi program ne zamandır yüklü ??
hangi programın bunu yaptıgını bilmiyorumki anlamadım sorunu galiba :)
ama 3-4 saat uğraştırdı beni...bi ara 4 farklı ip den geldiler ip lere ping atıyorum yalan dolan...proxy üstündenmi çıktılar yoksa sanal makinemi çözemedim. hoş çözsem ne oalcak oda ayrı :)
bende formatta buldum cevabı :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu saldirilar uzunnnn surelerdir gelip gidiyordur ancak kaspersky i kurduktan sonra farkina varmissinizdir. Buyutmeniz gereken bir durum yok zaten.. Yani bu size kasten yapilmis bisey degil. Adamin biri bir acik tespit ediyor sonra ufak bir scanner yazip virusun daha cok yayilmasini sagliyor. Mesela sizin IP niz 85.105.33.45 ise, adamin virusu 85.105.*.* butun IP araligini sorguluyor ve şakk sizinkine sıra geliyor.. Mevzu bundan ibaret..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.