İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilgisayarınızı açık bırakarak bedava takipçi ve beğeni kazanın

soctop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm gün saatlerce telefonda instagramda geziniyorsanız ve hiç sevmediğiniz insanların bile fotoğraflarını beğeniyorsanız bu bot size göre bence.
Günlerce aramalarım sonucu bu botu buldum ve yavaş yavaş herkes kullanmaya başlamış. Rus bir çocuk tarafından insanları sosyal medyadan uzak tutmak amacıyla yapılmış. Sonucta hepimizin istediği şey takipci ve beğeni. İşte bu sorunu ortadan kaldırmak için bu botu yazmış. İsmi soctop forumdaki adımla aynı.

Olay şu Soctop'a kayıt oluyorsunuz (Lütfen benim referansımla kayıt olun) ve bilgisayarınıza soctop'un botunu kuruyorsunuz.

Daha sonra ikişer tane instagram,facebook,twitter,youtube,vk,ok.ru, hesabı açıp bu bota bağlıyorsunuz.

Sonra soctop un sitesine girerek ordan bir task oluşturup hangi sosyal medyanıza destek sağlamak istiyorsanız onu oluşturuyorsunuz.(Takipçi,beğeni,izlenme sayısı vs vs)

Bilgisayarınız açık kaldıkça bu böyle devam ediyor.

Hem teşekkür hemde ekstra puan için benim benim referansımla kayıt olun.

https://soctop.net/?ref=1942597

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.