İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bilişim Eğitim Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ankarada programlama kursları arasında en iyisi olan bilişim eğitim merkezi var eğitmen kadrosu çok yetkin ayrıca birçok dilde programlama kurları bulunmakta ben yazılım düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ayrıca sertifika programlarında devam sorunu olmayanlar isterlerse aynı kuru birdaha ücretsiz alabiliyolar
gündüz kurslarına katılanlar %50 indirimde yapıyolar
kursun bağlantı adresi http://www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=433

BugraHan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazılımı çok istiyorum ama nereye gideceğim konusunda tereddütlerim vardı.çünkü hem garantisiz hem de çok pahalı :/ anlattığınız kadarıyla bilişim eğitim merkezi bu konuda tam benim aradığım :):)

creahmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet arkadaşlar web tasarımı alanında bende bilişim eğitim merkezini tavsiye edebilirim hem bu ay ramazan kampanyasıda varmış.

3cay1oralet

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ben de bilişim eğitim merkezinden sistem 360 eğitimi almayı düşünüyorum, işletmeler için yeterli seviyede bilişim altyapısını tasarlayabilen, kurabilen, yönetebilen ve güvenliğini sağlayıp, sorunlarını çözebilen bilişim teknolojileri profesyonellerini sektöre kazandırmayı hedefleyen bir programmış :)

linux12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğitimin bilişim eğitim merkezindede verildiğini biliyorum ayrıca bilişim eğitim merkezinde gündüz kurslarında %50 indirim uyguladığını duymuştum ilgiilenenlere tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.