İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bill2000 absürt siteleri

S

servet korkmaz

Misafir
Değerli webmaster arkadaslar,

absürt sitelerimizi Türkiyeye sunmamız yaklasık bir ay oldu. Satışlar fena degil, ama daha iyi olabileceğine inanıyoruz.
Şu an Türk ziyaretçilerimiz sadece kredi kartı ile ödeme yapabiliyorlar. Fakat sms veya Telephone Direct ile ödemeler daha verimli olacağına inanıyoruz. Bu tabiki sadece bizim için degil, Bill2000 ortaklık programımıza katılan Türk webmasterlar da için daha iyi olacak.

Şimdi sizlere sorsam, Turkiyede absürt siteler için sms ile ödeme mi daha uygun olur yoksa Telephone Direct ile mi? Telephone Direct kesinlikle dialer değil, yani kullanıcının rızası ve isteği dışında numara falan bilgisayarına yüklenilmiyor. Kullanıcı bir numara arayip (0900 numarası olabilir) özel şifre alacak ve sifre ile sitemize girecek. Girince dakika başına ödeme yapacak.

Yani size sormak istedigim: Sms mi telefon mu? Fikrinizi alabilirsem cok memnun olurum.

Saygilarimla

Servet Korkmaz
[email protected]
msn: [email protected]

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Türkiyede şuana kadar hiç bir site sms olarak üye kabulu yapmadı yani absürt site olarak düşündüğümüzde bu böle. insanlar artık dialer ve dialer mantığı ile çalışan sistemlerden korktuğu için telefon görüşmeleri yapmayacaktır sanıyorum. zaten türk telekomun yurt dışına telefon görüşmeleri için kullanıcıların başvurması halinde açmaktadır. ben bildiğim böyle. ama sms olayında çoğu şebeke kullanıcılarının yurt dışına aramalarını açık tutmaktadır. türkiye cep telefonunu seven bi ülke olarak düşünürsek sms mantığı daha iyi derim :)
yanlış demişte olabilirm bu benim fikrim.

D

dilberler.com

Misafir
Sen türkiyede kredi kartı yada havale yönteminden başka satış yapamazsın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5