İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bilmemek ayıp değil

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Almanya’da çalışan Dursun ve Esat Türk kardeşlerin off-shore yazmayı bilmemeleri, batan Egebank’taki 430 bin marklarını kurtardı.

İki kardeş Egebank’a verdikleri talimata off-shore yerine ’offcor’ yazdı. Egebank batınca başlayan hukuk sürecinin sonunda Yargıtay, mevduat sahiplerince bankaya verilmiş net bir off-shore talimatı olmadığına ve bu paranın faizi ile birlikte ödenmesine karar verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6344257.asp?

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Demek'ki bilmemek bazen işe yararıyormuş ama oda milyonda bir denk gelirse tabi bu tür konularda :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
herşeyi bilmek her zaman başa beladır bir şeyide az bilmek cokta iyi değildir :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Almanya’da çalışan Dursun ve Esat Türk kardeşlerin off-shore yazmayı bilmemeleri, batan Egebank’taki 430 bin marklarını kurtardı.

İki kardeş Egebank’a verdikleri talimata off-shore yerine ’offcor’ yazdı. Egebank batınca başlayan hukuk sürecinin sonunda Yargıtay, mevduat sahiplerince bankaya verilmiş net bir off-shore talimatı olmadığına ve bu paranın faizi ile birlikte ödenmesine karar verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6344257.asp?

Güzeldi .. Off Shore dan ne para götürdü millet ya hatırlıyorum da şimdi hepsi açlıktan kıvranıyor...

Abi ne bu ya herkes Bye Bye Turkiye / 06.06.2007 Bye Turkiye
Moda mı bu :D Yeni bir akımmı

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Angelo yu diyorsun o gidiyor gerçekten (geri döner mi bilmiyorum)
Birkaç arkadaşım da dönmemek üzere gidiyor(ingiltere,kanada yazılım,oracle uzmanı), kaybetmekte ısrar eden bir Türkiye ye "Bye bye Türkiye" demekten başka bir şey elimizden gelmiyor. Hissi davranmamış olsayım 7-8 sene önce ben de gitmiş olacaktım

Oktay Sinanoğlu'nun "Bye bye Türkçe" den esinlenerek bu cümleyi yazdım.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Angelo yu diyorsun o gidiyor gerçekten (geri döner mi bilmiyorum)
Birkaç arkadaşım da dönmemek üzere gidiyor(ingiltere,kanada yazılım,oracle uzmanı), kaybetmekte ısrar eden bir Türkiye ye "Bye bye Türkiye" demekten başka bir şey elimizden gelmiyor. Hissi davranmamış olsayım 7-8 sene önce ben de gitmiş olacaktım

Oktay Sinanoğlu'nun "Bye bye Türkçe" den esinlenerek bu cümleyi yazdım.

Valla hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun Allah yolunuzu açık etsin umarım hep yukarı çıkan bir grafik çizer ve ülkenize tekrar yukarda olan grafiğiniz ile dönersiniz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.