arkadaşlar bilteksisin durum ne siteyi kapatmışlar bazı sitelerdeki sabit reklamlar felan kalkmış aldıgım sunucunun günü bitmesine ragmen hala aktif başıma bela olur mu ?
arkadaslar bilteksis bitmis benim duydugum kadariyla. Bilteksis'in sunucularini vs aldigi sirkete odemelerini yapmamislar. sonra suspend olmus herseyi. ardindan da rica etmisler odemelerini yapacaklarini taahhut etmisler ve en son R10'da sanirim yazmisti Bilteksis'in sunucu aldigi sirketin sahibi. Borclarini odemedikleri icin yollarini ayirmislar. yani malesef ortada kaldiniz arkadaslar cok uzgunum. Ve siteniz aciksa hemen yedek alin. Eger 2haftalik deneme host isinizi gorecekse yardimci olabilirim.
sitenin yedeği var fakat domaini nasıl transfer edeceğim adamlara ulaşamıyorum ki
ayıp çok ayıp.! bu dünyanın öbür dünyasıda var.
Domainde gitti hostda. Ders çıkardım 2,3 kuruş için gidip hostumu domainimi güvenilir olmayan yerlerden almayacağım...lmadı:
awardspace.com bedava alan veriyor sızlanacağınıza biraz ingilizce öğrenin
FREE WEB HOSTING PLAN
000 /mo
250 MB Disk Space
5 GB Traffic
1 Domain Hosting
3 Subdomains
1 MySQL(v.5) Database
100% NO ADS
PHP5 , Perl/CGI-BIN
FTP Access
1 Email, SMTP, Webmail, POP3
1 Email/Spam Filter
Bedava hosting hizmetleri faydadan çok zarar getirir. Kesinlikle güvenmeyiniz. Yahoo bile Geocities'i kapatmıştı.
Bedava hosting hizmetleri faydadan çok zarar getirir. Kesinlikle güvenmeyiniz. Yahoo bile Geocities'i kapatmıştı.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.