İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir bakarmısınız önemli

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
hocam dolaşıyordum buraya rasladım hanı facebook mail olayı varya kullanıcı adımızla mail alıyoruz flena filan acaba bunedir bilgisi olan varmı bence facebook çalısanlarının olmasın birkaçkere denedim girmeye olmadı acaba admın paneli felan olmasın ters döngü,

E

Erturk

Misafir
Microsoft Exchange Mail Sistemi Bu. Buyuk ihtimalle Facebook calısanları kullanıyordur. Tıpkı http://mail.turktelekom.com.tr de oldugu gibi.

Geyik alanında bu konunun işini pek anlamadım ama umarım faydalı olmuştur cevabım ;)

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
olabilir, ama ben düşünüyorum acaba ters döngü olmasın yani admin paneli oras olup da mail olarak gösterimesi olabilir diye düşünüyorum

E

Erturk

Misafir
Bense, bütün yönetimin Local bazlı yapıldığını dusunuyorum. Adamların koskoca datacenter'leri var. Istedikleri şeye istedikleri gibi müdahale edebilirler. Bu kadar büyük bir sitenin yonetim panelini halka açacagını hiç zannetmiyorum.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
arkadaş bu facebook değil ki thefacebook.com
edit: link facebook.com a yönlendirilmiş facebook a ait olabilir ama olmayada bilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.