Evet arkadaşlar sonunda kasım ayının cekinin dün saat 13:00 civarlarında elime geçtiğini bildirmiştim forumda ve dün çek bozdurma cabalarım başladı ve şu an saat 18:56 dünden bugüne bu kadar saattir bankalarda uğraşıyorum. Neyse anlatıyım olayın ayrıntısını..
Dün hemen sevinçle ceki alıp bankalara koşturdum tabi Konya'da bi yol var yol boyu rahat bütün bankaların şubelerini bulabilirsiniz ben en başından başladım. Çok ayrıntıya girmicem
Garanti şube = Gambiyo işlemleri olan bi şubemizden işlem yaptırmayı deneyin cevabını aldım sadece merkezde varmış + hesap no
İş Bankası şube
Yapı Kredi
Akbank
Halkbank
Oyakbank
yukardakilerin hepsi aynı cevabı verdi şube oolarak bunları ögrendim günün sonunda saat 5 gibi iş bankasının merkez şubesindeyim ve bana hesap numaram olması gerektiğini sölediler tamam dedim bende yaş 17 bunun için hesaplarım benim adıma değil neyse dedik yarın yaparız. Bugün babamı alıp bi şubeye gittim neyse bi şekilde kendi adıma ama genç hesap diil hesap numaram oldu. Merkez şubesine döndüm kalabalık tabi 2 saat bekle bekle neyse sıra geldi gittim
hesap no bizim şubemizde olması lazım dediler saat 16:00'dı bi daha cıktım yukarıya hesap no actırmaya eleman sorun cıkarıyordu 18 kücüksün die neyse onuda açtırdık sonra tekrar çeki bozdurmaya gittik 21 Milyon verdim bozdurma işlemi için + olarak pul parası istiyolardı sonradan kalktıgını söylediler ondan kurtuldum sadece 21 milyon yani 17:25 te bütün işlemler bitmiş hesabıma 117.47$ geçirilmişti ama bloklu şekilde yani kullanamıyorum
40-45 gün içerisinde bloku kalkacakmış. Neyse mutlu sona ulaştık ya gerisi sorun diil darısı sizin başınıza arkadaşlar yani benim uğraştıklarım sizin yaş sorununuz yoksa eğer daha kolaya indirgenebilir sadece merkez şubeye gidin iş bankasının ve diğer bankaların daha kolay işlem yapılıyo hepimize bol $ li günler....Arada Google'a çek yüzünden etmediğim laf kalmadı tabi orası ayrı 
Dün hemen sevinçle ceki alıp bankalara koşturdum tabi Konya'da bi yol var yol boyu rahat bütün bankaların şubelerini bulabilirsiniz ben en başından başladım. Çok ayrıntıya girmicem
Garanti şube = Gambiyo işlemleri olan bi şubemizden işlem yaptırmayı deneyin cevabını aldım sadece merkezde varmış + hesap no
İş Bankası şube
Yapı Kredi
Akbank
Halkbank
Oyakbank
yukardakilerin hepsi aynı cevabı verdi şube oolarak bunları ögrendim günün sonunda saat 5 gibi iş bankasının merkez şubesindeyim ve bana hesap numaram olması gerektiğini sölediler tamam dedim bende yaş 17 bunun için hesaplarım benim adıma değil neyse dedik yarın yaparız. Bugün babamı alıp bi şubeye gittim neyse bi şekilde kendi adıma ama genç hesap diil hesap numaram oldu. Merkez şubesine döndüm kalabalık tabi 2 saat bekle bekle neyse sıra geldi gittim