İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir gözlem

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Üniversitenin ilk günü dekan bir sınıfa girdi ve "Günaydın!" dedi.
Sınıf hep birden
"Günaydın, hocam!" deyince,
"A! Siz birinci sınıfsınız," dedi.
Sonra açıkladı:
"Bir hoca sınıfa girip
"Günaydın!" dediğinde, hepsi, "Günaydın, hocam!" derse, birinci sınıftırlar; gazetelerini ortadan kaldırıp kitaplarını açarlarsa ikinci sınıftırlar; hocayı görmek için gazetelerinin yukarısından bakarlarsa üçüncü sınıftırlar; ayaklarını sıraya koyup gazetelerini okumaya devam ederlerse dördüncü sınıftırlar. Hoca içeri girip "Günaydın ! " dediğinde, bunu not alıyorlarsa master öğrencisidirler."

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üniversitenin ü sünden bihaber birisi uydurmuş bu fıkrayı :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bende bu fıkranın hangi üniversite için uydurulduğunu merak ediyorum, tüm öğrencileri gazete okuyor :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
cok sacma bir gozlem okul herzaman okuldur ister ilkokul bir isterse universite bir
eğitimci her ne olursa olsun sonucta eğitimci olduğu ve bize bilgi sunduğu icin saygı duyulması gerektiği kanısındayım

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. ve 2. sınıflar doğru, gerisi külliyen yalan :)

M

MasterTR

Misafir
4. sene 1. sinifta olanlar ne yapiyormu$. yazida goremedim de :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5