İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir hosting vakası daha naymanli.com Emek hırsızları

patavatsız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
4 - 5 gün önce naymanli hostingden host satın aldık. Almaz olaydık.
Akşam üzeri müşteri temsilcimiz dediikleri kişiyle tartıştık. Mysql durmuştu söyledik suçlu olduk ve en sonunda engellediler.

Sorun şu;
Sözde hosting firması olduğunu söyleyen şahıs plesk upgrade yaparken bizim veritabanına zarar vermiş sql yedeğini istedik .myi uzantılı olduğu için siz çalıştıramazsınız dediler! Israr etmemize rağmen ısrarla kaçamak cevaplar verdiler. Halbuki .myi uzantılı yedekleri phpmyadminde data klasörüne atınca sorunsuz çalışır.

Tartışmalar devam etti sözde var dediği yedek belkide hiç yoktu ne yaptıysak ne dediysek sql yedeğini vermeye yanaşmadılar.

Müşterilerin yedeklerinden kendileri sorumlu değillermiş;

Beceriksizlik yüzünden hasar verdikleri db çalışmayınca çeşitli kıvırma yöntemlerine gidiyolar.

db hasar gördü kıvıracak bişey kalmadı başlıyor vbulletin lisansınız varmı diye sormaya;

Vbulletin members e giriş yapıp lisans ekranından caps alıp atıyorum halbuki daha farklı kontrol etme yöntemleride var ama kıvırmak için bahane aradığından bi türlü yanaşmıyolar;

Vbulletin kurarken lisansınız varmı yokmu diye sormayı bırak sitede ne var diye bakmadılar!! vbulletin mi kullanıyosunuz diye bize sordular.

Firma olduklarını söylemişlerdi akşam üzeri konuştuğum, müşteri temsilcisi olduğunu söyledikleri kişi söylerim yerine söğlerim yazıyodu.. ne hikmetse firma sahibi olduğunu söyleyen kişide söylerim yerine söğlerim yazıyo.. Bu tesadüf olabilir mi?

Uzun lafın kısası bunlar teknik bilgi ve deneyimleri olmadan hostculuk oynayan şahıslar. Paranız neysede emeğiniz giderse sizde benim gibi çok üzülürsünüz.

Herşeyden önemlisi 5 yıllık enduroclub sitesinin php nuke sql i vardı hepsi bi hiç uğruna gitti

Her insan gibi bende hakkımı arıyacağım elbet sitedeki mevcut adreslerine bi arkadaşımı gönderdim vergi kayıtları yoksa mal müdürlüğüne ardında da dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle ilgili yerlere şikayette bulunuyoruz.

Sakın olaki böyle şahıslardan host almayın.

Sizide işine gelmediklerinde engellerler.. Tıpkı bize yaptıkları gibi
Umarım bi firma yetkilisi gelirde bu konuda bi açıklama yapar

erolcam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bi arkadaşta bunlardan host almıştı sürekli sorun yaşadı en sonunda onunda yedeğini vermeyip sildiler çok mağdur oldu host alırken dikkatli olun

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Birileri daha foruma bu şahıslar hakkında bazı yazılar yazmışlardı mağdur lmuşlar vs.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ya hocam gidip dogru duzgun firmalardan neden almiyorsunuz anlamiyorum, ucuz etin yahnisi oluyor sonra.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5