I
i.s.a.q
Misafir
Hayatımda ne yalan söyleyeyim dolandırılmışlığım yoktur.Yaptığım işlerde hep dikkatli olmaya çalıştım.
Ancak Dün Ve Bugün Başıma inanılmaz birşey geldi.
Ve Yemin ediyorum İnanılmaz derecede Yıkıldım.
Dün bir sunucuma firewall kurmak istedim ve msn den güvenebılecegım insanlardan yardım almak istedim.
Msn Listemde By PeNtA([email protected]) Tolga adındaki arkadaş dün yardım edebileceğini sunucuya firewall kurabileceğini söyledi.Saf bir anıma denk geldi ve onun yardım edebileceğini düşündüm.Ve Bahsettiğim sunucunun kul ve pas 'larını verdim.Akşama doğru güncellemeleri filan yaptığını firewallı kurduğunu söyledi.Bende kendisine teşekkür ettim.
Şifreyi değiştirmedim yarın değişirim dedim ve bugün Oldu.
Bugün gelip bana büyük bir dosya upload etmesi gerektiğini sunucunu kullanabilirmiyim şeklinde sordu.Bende dün yaptığı (iYİLİĞİ) düşünerekten kısa süreli bu talebini okeyledim.
Ve aradan yaklaşık 2 saat geçti.Sunucuya girdiğimde ne göreyim.
Adam VHOSTS KLASORUNU Yani Sunucuda Bulunan tüm domainlerin Dosyalarının bulunduğu ana klasörü rarlamış Ve Servage.net Quality Web Hosting sitesine Upload ediyor.
İnanılmaz Derecede Yıkıldım.
Ve Böyle bir şerefsize İnandığım güvendiğim için Hayatımda İlk kez sunucu şifremi birisine verdiğim için Kendimi Dövesim Geldi.
Böyle şerefsiz insanlarla asla işiniz Olmasın.
Ha birileri diyecektir ama sende haksızsın remote şifresi verilirmi.Ancak İnsanların iYİ yanlarını suistimal edip bunları çıkarcılık olarak kullanmak Karaktersizlik ve şerefsizliktir
Saygılar.
MSN KONUŞMASI
[12:58:57] bybaphomet@h: slm
[12:59:04] .finiş: slm
[12:59:42] bybaphomet@h: tmm senin sunucuyu bi iş
[12:59:45] bybaphomet@h: için kullanabilirmiyim
[12:59:53] bybaphomet@h: biyerden bişey çekip
[12:59:54] bybaphomet@h: ftpye atıcam
[13:00:12] bybaphomet@h: yarında internet cafeden indircem
[13:00:12] bybaphomet@h: ?
[13:00:22] bybaphomet@h: 10ytl vereyim sana
[13:00:25] bybaphomet@h: bu iş için olurmu
[13:00:29] .finiş: hayır
[13:00:34] .finiş: para ıstemıyorum
[13:00:35] .finiş: nekadar surer
[13:00:40] bybaphomet@h: biter bugun
[13:00:42] bybaphomet@h: saoalsın
[13:00:42] .finiş: tek bır dosyamı yoksa dosyalarmı
[13:00:48] bybaphomet@h: tek dosyayı rarladım
[13:01:03] .finiş: oke
SUNUCUDA İŞLEM SIRASINDAKİ PRİNT SCREEN
Ancak Dün Ve Bugün Başıma inanılmaz birşey geldi.
Ve Yemin ediyorum İnanılmaz derecede Yıkıldım.
Dün bir sunucuma firewall kurmak istedim ve msn den güvenebılecegım insanlardan yardım almak istedim.
Msn Listemde By PeNtA([email protected]) Tolga adındaki arkadaş dün yardım edebileceğini sunucuya firewall kurabileceğini söyledi.Saf bir anıma denk geldi ve onun yardım edebileceğini düşündüm.Ve Bahsettiğim sunucunun kul ve pas 'larını verdim.Akşama doğru güncellemeleri filan yaptığını firewallı kurduğunu söyledi.Bende kendisine teşekkür ettim.
Şifreyi değiştirmedim yarın değişirim dedim ve bugün Oldu.
Bugün gelip bana büyük bir dosya upload etmesi gerektiğini sunucunu kullanabilirmiyim şeklinde sordu.Bende dün yaptığı (iYİLİĞİ) düşünerekten kısa süreli bu talebini okeyledim.
Ve aradan yaklaşık 2 saat geçti.Sunucuya girdiğimde ne göreyim.
Adam VHOSTS KLASORUNU Yani Sunucuda Bulunan tüm domainlerin Dosyalarının bulunduğu ana klasörü rarlamış Ve Servage.net Quality Web Hosting sitesine Upload ediyor.
İnanılmaz Derecede Yıkıldım.
Ve Böyle bir şerefsize İnandığım güvendiğim için Hayatımda İlk kez sunucu şifremi birisine verdiğim için Kendimi Dövesim Geldi.
Böyle şerefsiz insanlarla asla işiniz Olmasın.
Ha birileri diyecektir ama sende haksızsın remote şifresi verilirmi.Ancak İnsanların iYİ yanlarını suistimal edip bunları çıkarcılık olarak kullanmak Karaktersizlik ve şerefsizliktir
Saygılar.
MSN KONUŞMASI
[12:58:57] bybaphomet@h: slm
[12:59:04] .finiş: slm
[12:59:42] bybaphomet@h: tmm senin sunucuyu bi iş
[12:59:45] bybaphomet@h: için kullanabilirmiyim
[12:59:53] bybaphomet@h: biyerden bişey çekip
[12:59:54] bybaphomet@h: ftpye atıcam
[13:00:12] bybaphomet@h: yarında internet cafeden indircem
[13:00:12] bybaphomet@h: ?
[13:00:22] bybaphomet@h: 10ytl vereyim sana
[13:00:25] bybaphomet@h: bu iş için olurmu