Bir iş yapmak istiyorum ama ne ?

webtehaber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ilk aşamada çok büyük sermeye gerektirmeyen bir iş yapmak istoyurum ama bu konuda kesin bir karara varamadım ve sizlere sormak isteyim . İlk aşamada buyuk bi sermeye gerektirmeyen ne tür iş yapa bilirim. Önerilerde bulunursanız sevinirim.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Temsilci ol, bir kargo şirketinin şubesini aç.

Örneğin : ACENTELİĞİNİZİ ALMAK İSTİYORUM, NE YAPMALIYIM?
Acentelik taleplerinizle ilgili “Bize Ulaşın” bölümümüzde belirtilen Bölge Müdürlüklerimizi arayarak, gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Örneğin; Bizim ilçe 15,000 nüfuslu ve ilçede hiçbir kargo şirketinin şubesi yok.

Örnekler çoğalabilir.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Temsilci ol, bir kargo şirketinin şubesini aç.

Örneğin : ACENTELİĞİNİZİ ALMAK İSTİYORUM, NE YAPMALIYIM?
Acentelik taleplerinizle ilgili “Bize Ulaşın” bölümümüzde belirtilen Bölge Müdürlüklerimizi arayarak, gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Örneğin; Bizim ilçe 15,000 nüfuslu ve ilçede hiçbir kargo şirketinin şubesi yok.

Örnekler çoğalabilir.

Şu mesajı siler misin, o acenteliği ben alacağım :D

Gerçekten de güzel fikir @GNeRaL.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Küçük bir sermaye ile kargo işi yapılabilir mi*

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Günümüzde açılan orta hatta küçük denilebilecek işletmelere baktığımızda minimum sermaye 40-50 bin TL civarı.

50 bin TL ile yapılır diye düşünmekteyim.

@Sinyor, dediğim yer Samsun'un en küçük ilçelerinden birisi, 19Mayıs.

Düzelti: Köyleriyle birlikte salt nüfus 25.000 imiş. Yazın artan gurbetçi nüfus harici.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Eğer fazla sayıda yoksa çevrende, Faturabank, Faturashop gibi oluşumları da değerlendirebilirsin.

Ciro çok olduğu müddetçe, komisyonu sana iyi geçim sağlattırır.

Herhangi bir ilçe için konuşuyorum; PTT şubesi varsa ve ufacıksa, kuyruklar oluyorsa... Banka bir tane olup şubesi küçükse, upuzuuun kuyruklar oluyorsa...

Cadde üzerinde kiralanabilecek dediğim şekilde bir yer işini görebilir.

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Fatura ödeme merkezi olabilir.
Türk telekom bayiliği olabilir.
idda bayi olabilir (zor veriyorlar)
Dsmart, Ligtv Cafe olabilir

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
İddaa bayiliği zor değil arkadaşlar sadece gereknleri yerine getirmeniz gerekişyor. Mesela diğer legalpara bayisi ile aranızda 250 metre fark olması gerekiyor bu rakam en az tabiki. Ayrıca 2000 dolar İnteltek'e 500 dolarda spor toto'ya yatırmanız gerekiyor. Yatırılan kuponlardan Brüt %9 kazanıyosunuz. Ayrıca yapılan ödemelerden %2 komisyon alıyosunuz ki rakamlar gerçekten süper ötesi.

İddaa + spor toto oynatabiliyosunuz bu hükümleri yerine getrdğinizde. Ayrıca tabi hızlı satış ürünleride satabilirsiniz. Sigara'dır cipsdir cart curt bunlar size kalmış. Benim şu an için aklımda ilk sırada legalpara bayiliği var. Daha sonrada kendi mesleğim olan altın varak :D

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
sayın webkare bir tanıdığım idda bayiliğini almak için 25000TL rüşvet verdi, buna ben şahidim.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Zafer84 geçen ay bi arkadaşım aldı bayilik ordan biliyorum. Rüşvet felanda vermedi belki sizin tanıdığınız büyük bir cadde üstünde felan almaya çalıştıysa o nedenle o para alınmış olabilir.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
sayısal loto bayiliği için rüşvet vermiştir
veya
mevcut legalpara bayisinin yerini almak için hava parasıdır o.

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
İddaa bayiliği için çok uzun bir süre beklemek zorundasınız ve 16.500 $ kadar bir parayı gözden çıkarıyorsunuz ve legalpara bayiniz dükkanından tutun ıvır zıvırına kadar hazır oluyor idi en son spor toto başkanı ile yakın ilişkiler içerisinde olan birisinden duyduğum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Ortada ne sermaye var nede sizin yetileriniz. Buna göre şu işi yap demek kadar saçma bir öngörü olamaz. Hiç bir yetiniz yoksa önce bir işe girip çalışıp ticareti azda olsa öğrenmek belki ilk adım için en doğrusu olacaktır. Aksi halde kuruyemişçi bile açsanız para kazanamassınız.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Ortada ne sermaye var nede sizin yetileriniz. Buna göre şu işi yap demek kadar saçma bir öngörü olamaz. Hiç bir yetiniz yoksa önce bir işe girip çalışıp ticareti azda olsa öğrenmek belki ilk adım için en doğrusu olacaktır. Aksi halde kuruyemişçi bile açsanız para kazanamassınız.

Süper cevap. Bunun üstüne söylenebilecek laf yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5