arkadaş filmde çok ukala, herşeyi bilip yapacağını zannediyor, linux sunucuda ilk adımı atıyor
thefacebook sonra facebook falan oluyor, benim kavrayamadığım kısım jastin timbırleyk in facebookla ne alakası olduğu. Acaba sadece rol için mi oradaydı yoksa gerçekten de jastin facebook kurulması için yardım mı etti? bu ergenin aklında tek bir düşünce vard ı o da çok para kazanma arzusu, bu yüzden siteyi kurmasında yardımcı olan arkadaşından vazgeçti, çok ciddi kararlar alması gerekiyordu. Facebook kıtalara yavaş yavaş dağılıyor, sadece okullar değil tüm dünyaya virüs gibi yayılıyordu, deli paraların döndüğü şirketlerle anlaşma yapmaya bornozu ile gidiyordu. İnternetin yeni fenomeninin patronu artık oydu. Onlarca medya patronu bu site ile çalışmak istiyordu. Ergen kişiliğimiz yine ukalalığını sergileyerek düşünücem diyordu. Filmde değinilen başka bir olay ise bu facebook projesinin çalıntı fikir olduğu yönündeydi, başka kardeşler tarafından kurulmuştu facebook. Bu kardeşlerin parası yetmediği ve siteyi nasıl kuracaklarını bilmedikleri için projeyi zaman aşımına uğratılar. Ama mark bunu devam ettirdi. mahkemelik falan oldular, kavga ettiler, sokakta aç kaldılar, bira paraları bile kalmamıştı. Tam bitti derken jastin ve mark bi atak daha yaparak siteyi farklı illerde açmayı plandadı ve işte ozaman site patlak verdi. İlk geliştirdikleri şey, resimleri karşılaştır adlı uygulamaydı. Bilmem hatırlarmısınız

bitti. Detaylar için filmi izleyiniz
yazmayı unuttum, sattığı arkadaşı filme göre şuanda facebookun en yüksek mevkisinde, işleri yoluna tek başına sokmaya çalışınca arkadaşları da onu terketti, sonra hatasını telafi etti