İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir kaç düşman edinmeden 500 milyon arkadaş kazanamzsınız. :)

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bir kaç düşman edinmeden 500 milyon arkadaş kazanamzsınız. :) adamın suan 500 milyon arkadaşı var vaybe .
yorumlarınız albilirmiyim .
sizinde böyle bir siteniz olsaydı ne yapardınız.
ve film nasıldı beğendinizmi.
sosyal_ag_tr_posteremail.jpg

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Bu filmi henüz izlemedim, izleyen arkadaşlardan bir yorum alabilir miyim acaba?

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Film Süper,Zaten Ödülde Aldı Sanırım.

Filmin En Çok Sevdiğim Kısımı Sonu :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
arkadaş filmde çok ukala, herşeyi bilip yapacağını zannediyor, linux sunucuda ilk adımı atıyor
thefacebook sonra facebook falan oluyor, benim kavrayamadığım kısım jastin timbırleyk in facebookla ne alakası olduğu. Acaba sadece rol için mi oradaydı yoksa gerçekten de jastin facebook kurulması için yardım mı etti? bu ergenin aklında tek bir düşünce vard ı o da çok para kazanma arzusu, bu yüzden siteyi kurmasında yardımcı olan arkadaşından vazgeçti, çok ciddi kararlar alması gerekiyordu. Facebook kıtalara yavaş yavaş dağılıyor, sadece okullar değil tüm dünyaya virüs gibi yayılıyordu, deli paraların döndüğü şirketlerle anlaşma yapmaya bornozu ile gidiyordu. İnternetin yeni fenomeninin patronu artık oydu. Onlarca medya patronu bu site ile çalışmak istiyordu. Ergen kişiliğimiz yine ukalalığını sergileyerek düşünücem diyordu. Filmde değinilen başka bir olay ise bu facebook projesinin çalıntı fikir olduğu yönündeydi, başka kardeşler tarafından kurulmuştu facebook. Bu kardeşlerin parası yetmediği ve siteyi nasıl kuracaklarını bilmedikleri için projeyi zaman aşımına uğratılar. Ama mark bunu devam ettirdi. mahkemelik falan oldular, kavga ettiler, sokakta aç kaldılar, bira paraları bile kalmamıştı. Tam bitti derken jastin ve mark bi atak daha yaparak siteyi farklı illerde açmayı plandadı ve işte ozaman site patlak verdi. İlk geliştirdikleri şey, resimleri karşılaştır adlı uygulamaydı. Bilmem hatırlarmısınız:)
bitti. Detaylar için filmi izleyiniz

yazmayı unuttum, sattığı arkadaşı filme göre şuanda facebookun en yüksek mevkisinde, işleri yoluna tek başına sokmaya çalışınca arkadaşları da onu terketti, sonra hatasını telafi etti

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternetle haşır neşir iseniz, siteniz varsa yada bu işlere hevesliyseniz tam sizlik bir film. muhteşem kurgu ile zaman akıp gidiyor.Film bitince bende böyle bir şey yapmak istiyorum, benimde bir şeyler yapmam gerekir diyorsunuz ve kafanızda bir çok fikir oluşuyor. İstisnasız izlemeniz gereken bir şahaser...

R

RadoyNet

Misafir
Arkadaşlarını satması eğer doğru ise bu adamdan bir yol olmaz.

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Filmde Anlatılan Herşey Gerçek Arkadaşlar!Mark'ın Ağzından Senaryo'ya Dökülmüştür.

Justin'in Orada Ne İşi Var Demişsin,Sean Parker'a Benzeyen Kişi Justin O Yüzden Onu Koymuşlar.FB ile Alakası Yok Yani.Mark,Sean Parker'ı Filmin Sonunda Kovuyor ama Filme Burayı Eklememişler.Sean'sız İşler Kötüye Gidince Tekrar İşe Alıyor.

Birşey Daha Var:

Facebook,Twitter,Paypal Diğer Büyük Sitelerin CEO'ları Hepsi Arkadaşlar.
Hepsi Her Hafta Partide Buluşularmış,Bunuda Özel Bir Kaynaktan Buldum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Justin Timberlake, filmde kendi kimliğiyle bulunmuyor tabi. Napster'ın kurucusunu canlandırıyor. Facebook'un sahibinin gerçek hayatta cok mutevazi bir ev ve arabası var, öyle parmak arası terlikle gezen bir adam. Filmdeki bir çok şeyin gerçek olmadığı açıklanmıştı. Film onun ağzından değil, şans eseri bilyonerler isimli kitaptan çevirilmiş bir film.

Öyle gaza gelmek isterseniz izlenir bir film.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.