İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Kelimenin Sıralamada Yer Almasını Sağlamak

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.googlesiralamasi.com bu siteden, sitemin ayrı ayrı

mobilya
dekorasyon

kelimelerinde sıralamasına bakıyorum. Fakat ilk 1000 içinde bile yoklar. Sitemin içeriğinde, meta anahtar kelimelerinde mevcut olmalarına rağmen sıralamada gözükmüyorlar.

Atladığım ayrıntı ne olabilir?

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Benimde bir mobilya sitem var ve işlerimden dolayı ilgilenemediğim için bende de aynı sorun mevcut. Bunun bir çok nedeni var. Sadece Sitemin içeriği ve meta anahtar kelimelerinden sıralama sahibi olamanız biraz zordur. Örnek olarak; Backlink inşasını yaptınız mı sitenin?

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
arkadaşlara katılmakla beraber artık google güncel ve dinamik içeriklere daha çok ağırlık veriyor yazdığınız yazıların mutlaka bir sosyal ağda yayınlayın veya bir blogda mesela ben yazdığım tüm yazılarımı bloggerimde facebook sayfamda ve twitterimde yayınlarım :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bence sağlam bi backlink alın, tanıtım yazılarınızı yayınlatın, herkesle değilde sadece rakiplerinle link değişimi yap

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.