Merhaba.
Bu başlık altındaki yazıların büyük bir kısmını toplamda en az 6 saat okudum.
Soru sormayayım, sormayayım diyorum ama tek bir sorum var.
PayPal hesabı ile para alınca bunu Türkiye'de bozduramadığınızı, çeşitli yöntemler veya kişiler ile yurtdışında bozdurduğunuzu anladım.
Sorum şu, ben ebay'dan birşey aldım beğenmedim, açıkca söyledim böyle böyle, ve paramı geri istedim. Satıcı da yolladı.
Paypal bilgilerinde; transfer satıcı to Credit Card yazıyor. Hesap miktarını hatırlamadığım için yatıp yatmadığından emin değilim.
Hesabı doğrulamak için PayPal 1.95 kestiğinde Balance 1.95 gözüküyordu.
Şu an 0 gözüküyor. Ama Refund da gözüküyor.
Peki bu PayPal bozdurmak isteyenlerde ne çıkıyor?
Balance değeri mi artıyor?
To Credit Card diyor ama benim Kredi kartım herhangi bir mevduat hesabına bağlı değil, Kredi Kartına ben hariç başka biri para yatırabilir mi?
Ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla para geldiği zaman kabul et gibi bir seçenek çıkıyor diyorsunuz?
Refund işleminde de bu geçerli mi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir,
herkese okuduğu saate göre iyi (gün, akşam veya geceler)
Bu başlık altındaki yazıların büyük bir kısmını toplamda en az 6 saat okudum.
Soru sormayayım, sormayayım diyorum ama tek bir sorum var.
PayPal hesabı ile para alınca bunu Türkiye'de bozduramadığınızı, çeşitli yöntemler veya kişiler ile yurtdışında bozdurduğunuzu anladım.
Sorum şu, ben ebay'dan birşey aldım beğenmedim, açıkca söyledim böyle böyle, ve paramı geri istedim. Satıcı da yolladı.
Paypal bilgilerinde; transfer satıcı to Credit Card yazıyor. Hesap miktarını hatırlamadığım için yatıp yatmadığından emin değilim.
Hesabı doğrulamak için PayPal 1.95 kestiğinde Balance 1.95 gözüküyordu.
Şu an 0 gözüküyor. Ama Refund da gözüküyor.
Peki bu PayPal bozdurmak isteyenlerde ne çıkıyor?
Balance değeri mi artıyor?
To Credit Card diyor ama benim Kredi kartım herhangi bir mevduat hesabına bağlı değil, Kredi Kartına ben hariç başka biri para yatırabilir mi?
Ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla para geldiği zaman kabul et gibi bir seçenek çıkıyor diyorsunuz?
Refund işleminde de bu geçerli mi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir,
herkese okuduğu saate göre iyi (gün, akşam veya geceler)