İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir kız nasıl tavlanır ?

• Konbuyu başlatan halilarici
  • Başlangıç tarihi
H

halilarici

Misafir
Herşeyden önce işe yarayan teknikler bunlar :)
Evet herkesin aklında bugün çok güzel bir kız gördüm.Nasıl tavlarım ? Onunla nasıl çıkabilirim sorusu vardır.Ben bu sorularınıza azda olsa cevap vermeyi umuyorum.Karşı cins yani kadınlar uzaktan melek gibi görünselerde içlerinde bir canavar yattığı kesindir.İşlemlerinizi buna göre yapın.Sonucu ağır olabilir.

İlk olarak kendinize güvenin.Kadınlar kendilerine güvenen erkeklerden hoşlanır.Kendinize güvenmeyip kadın/kız ile konuşmaya gitmezseniz bir bakmışız ki başkası takmış koluna götürüyor.O yüzden hızlı davranmalıyız.Hızlı davranmak için öz güven gereklidir.

2.Olarak kendiniz ile barışık olun.Mesela ben uzun boyluyum.İnsanlar benle dalga geçiyor deve misal çocuka sözler söylüyorlar.Siz hiç aldırmadan güler iseniz kendiniz ile barışık olduğunuzu kıza/kadın a kanıtlamış olursunuz.

Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın.Gittim yanına öküz gibi direk çıkma teklifi ettim kız hayır derse haklıdır.Öküz gibi çıkma teklifi edilmez.Dese bile ümidinizi yitirmeyin.Farklı yollarda tekrar tekrar deneyin.Ne kadar denerseniz deneyin evet cevabını alana kadar vazgeçmeyin.Aylarınızı alsa bile :)

3.Olarak kızlara iticiliğinizi gösterin.Bu yöntem çoğu kızda işe yaramaz.Ama zor seven bir kız siz iticiyseniz siz onu değil o sizi tavlamaya çalışacaktır.Bu şahit oldum.Ama denemeyin derim.Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız.

4.Olarak yeteneklerinizi sergileyin.Neler yapabildiğinizi ne kadar komik olduğunuzu göstermeye çalışın.Fazla abartmayın cıvığını çıkartırsanız bir saatten sonra sıkılacaktır sizden.Herşeyi tadında bırakın.

5.Samimi olun.Eğer ki kızı tanıyorsanız iyice yani onun hareketlerini,düşüncelerini bilecek kadar tanıyorsanız samimi olun.Hiç birşey yapmadan gidip söyleyin.İlk de belirttiğim gibi bu öküzlük olmuyor.Tanımadığın birine yaparsan öküzlük olur.Samimice kıza söylerseniz sizin kendinize güvendiğinizi anlar.Sevginizi anlar.Ve size evet diyebilme ihtimali çok yüksektir.

Hiç biri olmadıysa bırakın kızı gitsin.Size kız mı yok :) ?

Kaynak:Halil Arıcı'dan Taneler | Bir kız nasıl tavlanır ?

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
tavlamak mı :eek:ha: etkilemek daha kibar olur :) başlıktan faul :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Kızlar başarılı erkekleri sever.Bunları düşüneceğinize dersinize çalışın derim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.