İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...

riad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben daha bu işlerde yeniyimde bir eklenti kurmaya çalıştım onuda beceremedim.siteme sol köşeye bayrak eklemek istiyordum yapamadım yapamadığım gibide sayfada hata oluşturdum :( logonun üst kısmında çarpı (*) işareti çıkıyor yani resim yok şeklinde gösteriyor ayrıca explorer sayfa yüklendi(bitti) ancak sayfada hata oluştu diyor sitem www.krdnz.org eğer girersenin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız acaba ben bunu nasıl düzelte bilirim :( aynı hatayı firefox vermiyor sadece explorerda böyle bir şey var. ayrıca bu sadece ana sayfada var yani alt sayfalarda yok nasıl oluyor bu yaaa :(

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teş. ederim

riad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaptımmmm hemde tesadüfenn :) newthread'ın orjinalini yükledim oldu. demek ki orayı kurcalamaışım ama sadece çarpı işareti kalkı sayfada hala hata oluştu uyarısı var :(

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hata oluştu uyarısı yok bende. eğer bu hatayı explorer veriyosa ramin çok dolmuştur bir res at tekrar dene

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.