sohbet odaları

bir ömür yetmez

ploop

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
karavan
231 Aydır Üye
bir ömür yetmez filmin adı. ferzan özpetek yine gay'leri filme sokmus. artık bu adamın filmlerinde gay görmekten sıkıldım. simdiye kadar izlediğim en kötü filmdi, gitmeyin diye uyarayım dedim. ne izleyelim peki derseniz eğer little miss sunshine harika bir film. tabi forumdaki kurtlar vadisi seven insanlara söylemiyorum bunu :p

Angelo

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
111
Şube
AZ
229 Aydır Üye
Forumdaki kv severler için ben de kara kitap filmini öneriyim bari.:)

selim61

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
13
Şube
<?=selim61?>
211 Aydır Üye
bir ömür yetmez filmin adı. ferzan özpetek yine gay'leri filme sokmus. artık bu adamın filmlerinde gay görmekten sıkıldım. simdiye kadar izlediğim en kötü filmdi, gitmeyin diye uyarayım dedim. ne izleyelim peki derseniz eğer little miss sunshine harika bir film. tabi forumdaki kurtlar vadisi seven insanlara söylemiyorum bunu :p
gece saat 5 te önerin bumu yani :D

ploop

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
karavan
231 Aydır Üye
valla baktım forumda insanlar haldır haldır kavga ediyorlar, ben de sevmiyorum bu kısır tartısmaları. foruma müzik ve sinema tartısmalarının yararlı olacağını düsünerek bunları yazdım. dikkat dağıtıyorum anla iste :p sen hamam'ı da seyredebilirsin tabi cinsel tercihine bağlı olarak. ya da ferzan özpetek serisi alabilirim :D

atay

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
37
218 Aydır Üye
hayırdır niye böyle gaylere karşı sitemkarsın :D

gifted

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
NeverLand
228 Aydır Üye
hayırdır niye böyle gaylere karşı sitemkarsın :D
İnsanlar artık ben farklıyım kimsenin yapmadığını yaparım diye saçma sapan şeyler yapmaya başladılar.Farklılık illa aykırılık değil yada anormal şeyleri bu tarz yapmak değil.

Yönetmenler kamerayı farklı kullanarakta aykırı olabilir.Yada sahneleri farklı yurtdışında bu böyledir zaten ama ülkemizde sırf desinlerki o çok cesur bir yönetmen toplumun karşı çıktığı görüşleri rahatlıkla filminde oynatır.Bu yönetmenlik değil kendi akıllı sanmaktır.

Neb

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Bursaspor
203 Aydır Üye
Pars - Kiraz Operasyonu 'na gidin, müthiş bir film..

Priapos

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Norbit ' den çok Şey bekleyerek Gittim. Gülmekten öleceğimi düşünüyodum ama ....

Yani Orta Yapım Bir Film Çıktı Karşıma... Komik Değil ...

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.