İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir psikologla nasıl anlaşılır?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Akıllı numarası yapsam da olmuyor,delilik yapıyorum gene olmuyor :( hatunla gene tartıştık.Bu sefer de aldığı hediyeyi küçümsediğimi sandı.bu kız milletine nasıl yaranılır bileniniz var mı :S bir de aileler girdi araya evlenecez korkmaya başladım

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Valla lisedeki fizikcim kızlara evleniceğiniz erkekten zeki olmayın derdi.Bizede daha az zeki bir kız bulun , ilerde rahat edersiniz derdi.Haklı olabilir , olmayabilirde :D

Baş edemiyosan boşuna evlenme...

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
kız mı? sen lezbiyen misin :D
yoo ben erkeğim ama sana asılmam merak etme :D

Valla lisedeki fizikcim kızlara evleniceğiniz erkekten zeki olmayın derdi.Bizede daha az zeki bir kız bulun , ilerde rahat edersiniz derdi.Haklı olabilir , olmayabilirde :D

Baş edemiyosan boşuna evlenme...

Iq'su normalin üzerinde çıktı,benim için sorun olmuyor ama kendisi için çok zor oluyor zihin yorgunluğu felan.zekasından faydalanıyorum o sorun olmuyorda acaip alıngan bir kişilik :S

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
valla bana asılman zaten yanlış olur, online'den kız diye konuşursun benle hop bir de ne göresin kapı gibi delikanlı. hayallerin suya düşer yani :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Kızın okumuşundan uzak durcan arkadaş; hele entel dantel ise bunlar kafa beyin yemede master derecesinddirler.
Elinde çok temiz kozların olmadıkça uzaklaş, kaç derim.
Ehh... Evlencem diyorsan, bir ömür boyunca sürünürsün, belki de ayrılık.
Demedi deme yağmaçok!

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Kızın okumuşundan uzak durcan arkadaş; hele entel dantel ise bunlar kafa beyin yemede master derecesinddirler.
Elinde çok temiz kozların olmadıkça uzaklaş, kaç derim.
Ehh... Evlencem diyorsan, bir ömür boyunca sürünürsün, belki de ayrılık.
Demedi deme yağmaçok!

kafa beyin yemede master derecesinde olan tiplerden :( ya sadece 1 günümüze örnek;
onun günü:
gidiyor pirelerin davranışlarını gözlemleyip pire psikolojisi üzerinde deney yapıyor
benim günüm:
cms çekirdek yazmak

bir psikolog ile bir pc-kolog arasındaki benzer nokta hiç yok :S ama çok seviyoz çok iyi çok anlayışlı bir insan programlamadan hiç hoşlanmamasına rağmen benim için admin database bile tasarlıyor.kafam allak bullak :s

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
pireler piskopat olsa daha iyi aslında. daldıkları adam yaşamaz ölür :D kaşınmak yerine ölmek fena değil gibi :D:kızdım:

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
:D imkansız hayaller mi? sen imkansız bir şey olmayacağını daha öğrenemedin mi? bkz: Sen. Normalde böyle bir şahsın bu yaşa kadar yaşamış olması imkansızdır ama gördüğümüz gibi hala yaşıyorsun :D demekki neymiş? imkansızlık diye bir şey yokmuş :p

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
:D imkansız hayaller mi? sen imkansız bir şey olmayacağını daha öğrenemedin mi? bkz: Sen. Normalde böyle bir şahsın bu yaşa kadar yaşamış olması imkansızdır ama gördüğümüz gibi hala yaşıyorsun :D demekki neymiş? imkansızlık diye bir şey yokmuş :p
10.10.2010'da da ölmedik ya daha yaşarız bir kaç yüz yıl :p

Eğitimli pire hediye et :D

site istedi site hediye edecem. alanadını kendin beğen, ben hazırlarım dedim ama egitimlipire.com'u kullanmasını tavsiye edecem :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.