Akıllı numarası yapsam da olmuyor,delilik yapıyorum gene olmuyor
hatunla gene tartıştık.Bu sefer de aldığı hediyeyi küçümsediğimi sandı.bu kız milletine nasıl yaranılır bileniniz var mı :S bir de aileler girdi araya evlenecez korkmaya başladım
![]() |
![]() |
yoo ben erkeğim ama sana asılmam merak etmekız mı? sen lezbiyen misin![]()
Valla lisedeki fizikcim kızlara evleniceğiniz erkekten zeki olmayın derdi.Bizede daha az zeki bir kız bulun , ilerde rahat edersiniz derdi.Haklı olabilir , olmayabilirde
Baş edemiyosan boşuna evlenme...
valla bana asılman zaten yanlış olur, online'den kız diye konuşursun benle hop bir de ne göresin kapı gibi delikanlı. hayallerin suya düşer yani![]()
Kızın okumuşundan uzak durcan arkadaş; hele entel dantel ise bunlar kafa beyin yemede master derecesinddirler.
Elinde çok temiz kozların olmadıkça uzaklaş, kaç derim.
Ehh... Evlencem diyorsan, bir ömür boyunca sürünürsün, belki de ayrılık.
Demedi deme yağmaçok!
hasan abi online değilken sen bizlere emanetsin ozan o yüzden sataşmıyorumdemedim mi ibrahimbu arada ben ümite sataşmaktan vazgeçtim, adam hemen pes etti
adı ümit ama adam ümitsiz
![]()
hasan abi online değilken sen bizlere emanetsin ozan o yüzden sataşmıyorum![]()
yok ben onun dalına el atarsam delileri akıllandıramam ama akıllıları delirtirimsenin için admin-db tasarlayacak sen onunla anlaşamıyon vay anasını. sen onun için pire yakaladın mı bari![]()
pireler piskopat olsa daha iyi aslında. daldıkları adam yaşamaz ölürkaşınmak yerine ölmek fena değil gibi
:kızdım:
bir incelesin bakalım ne çıkacak sonuçsenden akıllı çıkacak olursam ne olacak
![]()
10.10.2010'da da ölmedik ya daha yaşarız bir kaç yüz yılimkansız hayaller mi? sen imkansız bir şey olmayacağını daha öğrenemedin mi? bkz: Sen. Normalde böyle bir şahsın bu yaşa kadar yaşamış olması imkansızdır ama gördüğümüz gibi hala yaşıyorsun
demekki neymiş? imkansızlık diye bir şey yokmuş
![]()
Eğitimli pire hediye et![]()