Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yapmam gerek arkadaşlar olay farklı . sırf bi sayfa için başka bi blog açtım her zamanki uğraştığım bloğuma yapmıyorum yani. mozillada Ctrl + U yapınca sayfa kaynağını görüyorum kopyalayıp yapıştırdım ama hatalı oldu ?? bunun bi yolu olması lazım
istediğim sadece tek bir sayfayı olduğu gibi kopyalamak. yani tek tek resimleri kaydedip videoları kaydedip sonra yüklemekle uğraşmak istemiyorum . bunu programsız yapanlar var ama nasıl yapıyolar bilmiyorum.... benim yapmaya çalştğm şey hırsızlık değil. sadece bi ürün sayfasını kopyalayıp milleti aynı ürün sayfasının ödeme formuna yönlendircem
Ctrl + U ile bildiğiniz üzre kodlarını görüyorsunuz akabinde girdiğiniz tüm Web Sayfaları tarayıcınızın belleğinde saklanıyor( css/php/flash(*swf) ). Bilginiz olsun 2pac
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.