Arkadaşlar selam bir konuda bir sorun olacak..
Aklımda bir site scripti fikri var, benzeri veya aynı işleri yapan hazırda ücretsiz&ücretli scriptler mevcut biliyorum ama kendim kodlamak istiyorum..
Şimdi konudan bahsedeyim online soru sitesi gibi bişey olacak..
Sitede
Yönetici hesabı
Sonra Admin hesabı
Ve Öğrenci hesabı seçenekleri olacak..
Öğrenci olarak üye olurken sınıf seçeceğiz mesela örn lise için ele alırsak 9. - 10. - 11. - 12 sınıf seçeneklerinden birini seçeceğiz..
Sonra karşımıza dersler çıkacak oradan birisini seçeceğiz ve o dersle ilgili sorular başlayacak onları çözmeye başlayacağız soruları yanıtladıkça veritabanına puanımız kaydolacak..
Sonra sitedeki tüm üyeler arasında bir puan sıralaması olacak..
Soru girişlerini öğretmen hesabından yapmak mümkün olacak..
Admin hesabından puanlar sorular vs üye profil bilgileri erişimi ve düzenlemesi mümkün olacak..
Tabi sitenin normal bir teması olacak..
Biliyorum yukarıda yazdıkklarım programlamada düşük seviyeli kullanıcılar için çok zor ama uğraşmak yapmaya çalışmak istiyorum..
Neler yapabilirim hangi programları kullanmalıyım?
Yardım ve cevaplarınızı bekliyorum...
Aklımda bir site scripti fikri var, benzeri veya aynı işleri yapan hazırda ücretsiz&ücretli scriptler mevcut biliyorum ama kendim kodlamak istiyorum..
Şimdi konudan bahsedeyim online soru sitesi gibi bişey olacak..
Sitede
Yönetici hesabı
Sonra Admin hesabı
Ve Öğrenci hesabı seçenekleri olacak..
Öğrenci olarak üye olurken sınıf seçeceğiz mesela örn lise için ele alırsak 9. - 10. - 11. - 12 sınıf seçeneklerinden birini seçeceğiz..
Sonra karşımıza dersler çıkacak oradan birisini seçeceğiz ve o dersle ilgili sorular başlayacak onları çözmeye başlayacağız soruları yanıtladıkça veritabanına puanımız kaydolacak..
Sonra sitedeki tüm üyeler arasında bir puan sıralaması olacak..
Soru girişlerini öğretmen hesabından yapmak mümkün olacak..
Admin hesabından puanlar sorular vs üye profil bilgileri erişimi ve düzenlemesi mümkün olacak..
Tabi sitenin normal bir teması olacak..
Biliyorum yukarıda yazdıkklarım programlamada düşük seviyeli kullanıcılar için çok zor ama uğraşmak yapmaya çalışmak istiyorum..
Neler yapabilirim hangi programları kullanmalıyım?
Yardım ve cevaplarınızı bekliyorum...