İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir script?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu digg in galiba piyasada scripti var satılıyor mu bu?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya şimdi şöyle bir şey var ben sitenin otamatik güncellenmesini istiyorum.Bunlarda ise ziyaretçi kendi haberlerini falan oluşturuyor.
bilgirgec.org gibi bişey galiba:(

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bahsettiğin scriptlerden banada lazım temin edersen banada gönderirmisin.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne demek bulayım olmazsa yazdırıcam ortak ol:D

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RSSMini 1.3 is the newest version of RSSMini. RSSMini 1.3 has many changes such as new template, less files and better index feed. RSSMini 1.3 makes 9 page minisites, Home, News, Photos, Blogs, Articles, Videos, Digg, Shop and Links. With the newest version your minisite will have a look as a normal website. All content is via RSS and automated. The automated content will make search engines to crawl your website more frequently. It takes less than a minute to install the script. This script doesn't use any databases! All you need is PHP! There are 11 .php files in the script, you just need to update one with the keyword, title and change the design if you want to. Then simply add your ads! There's only a small links back to us at the bottom. For future use you can replace the design and update the ads so you can add mini sites in seconds! There's no more needs to use parking programs as from now on you can display automated content minisites with ads in few seconds!
İngilizcem iyi değil ama bu açıklamalardan çok şüphelendim.
http://rssmini.com/

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
rss haberlerini sitenize eklemek ile ilgili birçok kere örnek script verildi forumda, benim anlamadığım şey şu, bu forum webmaster forumu ise forumdakiler biraz php,asp gibi dillerden biri ile birşeyler yapabiliyor olmalıdır, ama forumun %99 u ya bir sistemin ücretsizini yada marezini bulmak ile uğraşıyor, doğrusu bu forumun hangi kısımları webmaster forumu olarak kullanılıyor merak ediyorum. Aradığınız sistemin ücretsizi yok, ücretli olabilecek 1-2 sistemde de en basitinden türkçe karakter ile ilgili sorunlarla karşılacaksınız.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
tiva, aslında senin vermiş olduğun bi tane vardı :p ben onun üzerinden mysql ile çalışan bişey yaptım geçen 10 gün filan önce. basit bi tasarımla filan bunu open source olarak yayınlamayı düşünüyorum. yaptığım çok özellikli bişey olmayacak tabi :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tiva, aslında senin vermiş olduğun bi tane vardı :p ben onun üzerinden mysql ile çalışan bişey yaptım geçen 10 gün filan önce. basit bi tasarımla filan bunu open source olarak yayınlamayı düşünüyorum. yaptığım çok özellikli bişey olmayacak tabi :)

o örnek verdiğim bana ait değil (sadece türkçe karakter ile ilgili ilaveyi yaptım) onda her fonksiyon açıklanmış olduğu için hep örnek isteyenlere onu veriyorum, bahsi geçen örnek siteler gibi yapmış olduğum 4 yıldır çalışan bir sistem var fakat bunu foruma eklesem faydam olmayacak, tembellikten kurtulunması lazım, benim bu tür ifadelerimden de hoşlanmayan bir sürü kişi var ama gerçek bu tembellik, forumda script satanların bazen sorduğu fonksiyon vs. gibi sorulara bakıyorumda imkanı yok o scripti yazmasının diyorum, çünkü işin abc sine ait bir soru sormuş, sattığı script ise abc nin çok üzerinde.

ENVER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
örneği bizle de paylaşabilir misin? phpden yeterince anlamıyorum ve bir haftayı geçti bu konu hakkındaki araştırmam az çok bilgi sahibi oldum. mümkünse kodlarına göz atmak istiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.