İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Şerefsizce Davranış Daha..

B

BEBEX

Misafir
gün geçtikçe şerefsizlik çoğalıyormu arkadaşlar anlıyamıyorum .. www.sizinle.net e pop-up reklam vermiştim ve verdiğim tarih 5/8/2005 en son baktıgımda 10/8/2005 de pop-up reklamım kaldırılmış parayı güvenipte veriyoruz diyemi yapıorlar umarım bu yazdıklarımı görürde bana bir açıklama yapar..

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site sahibini tanımam ama, yaptığının açıklamasını dinlemeden yargı yapma bence... :) Zamanında bende hostuma karşı yaptım. En güzel zamanında host makinaları arızalandı. Adamlara saymadığım kalmadı. Ama fazlasıyla telafi ettiler!

B

BEBEX

Misafir
bu çok farklı bir olay UguG eger bir problem varsa sitesi açılmasın ama sitesine girerken durduk yere pop-up u neden kaldırıyor parasını peşin verdik 1 aylık eger pop-up reklam koymak istemiyorsa gelsin bana desin ki kardeşim ben vazgectim bende o zaman anlıyayım 5 günlük parayı kessin geri kalanı göndersin bu bir insanlıktır.. şimdi yani insanlık öldümü?

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısın ben olsam neler yapardım kim bilir... İnsanlık değilde eğer yaptığının bir açıklaması yoksa direk hırsızlık yani...

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bunu buraya yazmanda gereksiz , sonucta aranizda olan birsey buraya yazarak cevap beklemendense mail at telefon et pmsinine ayz ama neden foruma yaziyosun....

B

BEBEX

Misafir
bazı yapılan hataları herkesin görüpte böyle yanlışlara düşmemelerini ve bu tür şeylerin yaşanmamasını sağlamak ayrıca hiç bir şekilde ulaşamıyorum adama.. belki buradan bu yazdıklarımı görür ve gerekli bir açıklama yapar..

L

Limitsiz.Net

Misafir
BEBEX' Alıntı:
gün geçtikçe şerefsizlik çoğalıyormu arkadaşlar anlıyamıyorum .. www.sizinle.net e pop-up reklam vermiştim ve verdiğim tarih 5/8/2005 en son baktıgımda 10/8/2005 de pop-up reklamım kaldırılmış parayı güvenipte veriyoruz diyemi yapıorlar umarım bu yazdıklarımı görürde bana bir açıklama yapar..

Mesut Kimseye güven kalmadı kardesim ya ama yinede reklam vereceğin siteyi iyi secmen lazım sizinle.net bu güne kadar iyi bir olayını duymadım daha önce adres cubugunu kitliyorlardı kendi sitelerini actırıyorlardı hile ile hurda ile iş yapıyorlar tasarım calıntı zaten hitlerinide iyi olduğunu düşünmüyorum

Ki yaptığıda hırsızlıktan baska birsey değil madem parasını aldın acık tut neyse kardes gecmiş olsun ne diyelim

kimsenin hakkı kimsede kalmaz cıkar ondanda takma kafana...

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BEBEX' Alıntı:
bazı yapılan hataları herkesin görüpte böyle yanlışlara düşmemelerini ve bu tür şeylerin yaşanmamasını sağlamak ayrıca hiç bir şekilde ulaşamıyorum adama.. belki buradan bu yazdıklarımı görür ve gerekli bir açıklama yapar..

haklisin aslinda bi yandan... tesekkurler o zmn yazin icin....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.