İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir soru ! Vbulletin lisans ..

B

Baskent-Bilisim

Misafir
Merhaba arkadaslar biz Vb lisans aldik.Sitemizi tekrar kurmamiz mi gerek yoksa vbulletinde lisansimiz ve site ismimiz kayitli oldugu icin eski vb surumu ve db miz ile devam edebilirmiyiz...Yani illa lisansi isletmek gerekiyomu foruma..
Simdiden tesekurler yardimlariniz icin ..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
size verilen lisansı foruma girip forumu lisanslı olarak ayarlamalısınız yoksa lisans alıp kullanmassanız forumunuz marez forum kalmaya devam edecektir

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
tek yapmanız gereken, şuan hangi versiyonu kullanıyorsanız, vbulletin members area bölümünden o versiyonu indirip, şuanki ftp de bulunan dosyalarınızın üstüne lisanslı vbulletin dosyalarını yazdırmaktır.

daha sonra members area bölümünden site isminizide girdikten sonra yapacağınız başka birşey yok, hayırlı olsun.

B

Baskent-Bilisim

Misafir
ok arkadaslar bilgileriniz icin tesekurler hemen bi bakalim vbulletine..

B

Baskent-Bilisim

Misafir
arkadaslar simdi bu indirdigim vb 3.7 surumunu yukledim setup yaptim diyelim bendeki eski db yi buna uyguladigimda gene lisansiz olmayacvkmi bu yani nasil eski db yi ustune lisans ini bozmadan uyguluyacgim bide o konuda yardimci olsaniz

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
önemli olan dosyalar, veritabanı v.b. gerekli değişiklikler sen her bir sonraki sürüme upgrade gerçekleştirdiğinde yapılır otomatik olarak, lisans olayı veritabanını kapsamıyor diyebilirim, şuan yapman gereken orjinal dosyaları serverdaki lisanssız sürümün üzerine ftp den yazdırmak.

mevcut sürümü 3.7.x upgrade etmek istiyorsan (stable sürüm çıkmadan kesinlikle tavsiye etmiyorum acele etme) yine aynı şekilde ftp'den lisanssız sürümün üzerine yazdır ve upgrade işlemini başlat, lisans olayında herhangi bir problem olmaz.

B

Baskent-Bilisim

Misafir
simdi indirmis oldugum vbulletin lisansli dosylari oldugu gibi ftp deki eski dosylarin ustune atayim .sonra yapmam gereken bisey varmi cunki ftp ye attigimda bana ayni dosylar var ustune yazilsinmi diye soracak bende ok deyip ustune yazdirmasinimi isteyecegim..eger boyleyse daha sonra yapmam gereken bisey varmi..

gercekten tesekurler

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
eğer 3.7.x versiyona güncelleme yapmayacaksan, şuan kullandığın sürümünün lisanslı versiyonunu members area bölümünden indir, örnek 3.6.4 kullanıyorsun lisanssız, sende 3.6.4 versiyonun lisanslısını indireceksin vbulletin members area bölümünden, ve ardından ftp'e girip /images/ klasörü ve /includes klasörü içinde bulunan config.php dosyasını haricinde diğer tüm dosyaları üzerine yazdıracaksın ftp'den bukadar.

/images/ klasörünü tekrardan upload etmene gerek yok, config.php dosyanıda lisanslı sürümde kullanacağın için onuda elleme, diğer tüm dosyaları üzerine yazdır, herşey tamamdır. Vbulletin members area bölümünden sitenin ismini yazmayıda unutma.

B

Baskent-Bilisim

Misafir
ok aynen dedigin gibi yaptim su an ustune attim dosylari yukluyor.Vbulletin members area danda siteyi kayit etmistim zaten tesekur ediyorum yardimlariniz icin
+

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ftpdeki tüm dosyları sil ardından vbulletinden indirdiğin orjinal scripti at ftpye sıfırdan bir kurulum yap. ama 2. yada 3. adımda databaseyi boşaltma kısmında olduğu gibi bırak diyerek devam et. en sağlıklı yöntem bu. ama bunu yapmadan önce bir yedek al. mysql yedeği elinde bulunsun. tar formatında alman işini kolaylaştırır.

B

Baskent-Bilisim

Misafir
bu footerde degsiklik icin nerden yapabilirim.aradim ama bulamdim bunun bir kisa yolu vardi ama nerden..

WwW.AlemciBoarD.CoM vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2006 - 2007
Design by Xxx C_NoN� xxX
Protected by CBACK.de CrackerTracker & Vb-Destek

yazan forumun en altindaki yeri orjinali ile degistirmek istiyorum..

bu nerden oluyor bide buna yardim ederseniz tesekur ederim..

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
admin cp => languages & phrases => search in phrases

search kısmına: CrackerTracker yaz ve entera bas, çıkan phrase'i edit tıkla ve dilediğin gibi düzenle.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.