İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Soru

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bu halim acaba onunla evlendikten sonra da devam edecek mi:peh: çünkü şuan için mutluuğun tek adresinin o olduğunu sanıyorum, belki benim problemlerim farklı,:hönk: belkide gerçekten deliyim, belkide zarar vericem kendime veya ona, aman allahım, bir an düşündümde lisedeki çıktığıma da aynı duyguları besliyordum, onun içinde salya *ümük olmuştum, ama bu daha çok etkiledi beni, tek uğraşım olucak o, seviyorum, sonuna kadar gidicem eğer sağlam bir gol yemez isem
aslında kuruntu yaptığının farkındasın :) yukardaki mesajında koyu yazdığım yere dikkat et

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
evet farkettim, kafam çok karıştı, bakalım yarın ne olucak biraz erken çıkayım evden

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Yaş 25 yazmıyormu orda yaa , fakemi o :D Benim hayat felseme göre 15 yıl hadi beni geç normal bi insanınkine göre daha 5 yılın var.Kim ölee kim kala.

Şimdi yapman gereken içindeki kuruntunun nedenini bulmak.Arıyıp bulcan artık.Sevinyonmu seviyon peki niye olmaz diyorsun , kızın sevmediğindenmi çekiyorsun.Eğer öyleyse kıza yaklaşıp anlıyacasın.Kendindenmi çekiniyorsun ozaman hiç bulaşma.Tüm hayatın acabalarla dolu olur .

Bence :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
evet yaş 25 bir kaç aya 26 olcak sence bişeyler yapmak için bu yaş ideal değil midir, ben, 30 undan sonra evlensem ne yazar, yolun yarısı zaten, konuşmaya çalışıyorum, ortamını bulamadık bi türlü, kız çekimser bakıyor, olmaz der gibi bakıyor, hareketleri gerçeği yansıtıyor mu bilemem. hiç bir çıkış yolu bulamazsam acımı gömüp diğer kişiyle yollarımızı birleştireceğim, aslında olaya direk evlilik olarak ta bakmıyorum, zamana bırakacam bunu da, tanışma ve canım cicim ayları söyleyecek bana herşeyini.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Madem seviyon okadar cesaret edeceksin.Diğer türlüde hep beynini yiyecek.

Acaba acaba acaba ACABA ACABA.Git konuş diğerine takılırsan ilerde hiççç şansın kalmaz.Olsa bile diğeri bozma ihtimali var.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
cesaret var bende hacım, tek korkum reddedilmek, eski ortamı tekrar kızıştırmaya çalışıyorum

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
evet yaş 25 bir kaç aya 26 olcak sence bişeyler yapmak için bu yaş ideal değil midir, ben, 30 undan sonra evlensem ne yazar, yolun yarısı zaten, konuşmaya çalışıyorum, ortamını bulamadık bi türlü, kız çekimser bakıyor, olmaz der gibi bakıyor, hareketleri gerçeği yansıtıyor mu bilemem. hiç bir çıkış yolu bulamazsam acımı gömüp diğer kişiyle yollarımızı birleştireceğim, aslında olaya direk evlilik olarak ta bakmıyorum, zamana bırakacam bunu da, tanışma ve canım cicim ayları söyleyecek bana herşeyini.

bizde 30'dan sonra evlenmek gelenektir :D

yav sen şimdi kızla görüşüyon ama kız çekimser mi bakıyor? ben kızdan ayrıldın hayatında başkası var ama hala ayrıldığın kızı seviyorsun sanıyordum.bir erkek isterse ikna edemeyeceği kız yoktur.benim şuan ki sevgilim 1.5 yakın olacak birlikteliğimiz.ve birbirimizin adını bile bilmeden hakaretlerin havada uçuştuğu bir kavga sonucunda tanıştık.senden 3 yaş küçük bir kardeşin olarak tek tavsiyem kızı şaşırtacak şeyler yap ve onu gerçekten istediğini ona belli et.inan bana gerisi gelecektir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
onu şaşırtmam için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası, saçlarımı kestirsem işe yarar mı acaba? en çok şaşıracağı şey o olabilir, belkide klasik davranıp çiçek göndermeliyim, belki de bi yüzük?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
onu şaşırtmam için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası, saçlarımı kestirsem işe yarar mı acaba? en çok şaşıracağı şey o olabilir, belkide klasik davranıp çiçek göndermeliyim, belki de bi yüzük?

saçlarını o istediği için kestirersen iyi olabilir,sen istemiyordun bende kestirdim senden değerli mi de mesala.(eğer istemiyorsa).yüzüğe hemen girme çiçekle başla ama en umulmadık anda ver çiçeği.
genel itibari ile erkek egemen bir toplum olduğumuzdan kadınlar ara ara bunalıyor abisi babası felan karışıyordur kıza ona bir birey olduğunu hissitir ipleri onun eline ver bir süre.seni o yönetsin.onun görüşlerini önemsediğini senin gözünde en değerli şeyin kendisi olduğunu yaptıklarınla hissetir ona. :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bir an anlamsızlıklarla doldum
siz iyi sabahlar gençler
yazılarınızla yol gösterdiniz, selametle:uyku:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
eğer anneler babalar karışmazsa neden olmasın? ayrıca ümit ünisex isim;)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
hadi ben kaçtım
gözüm kapalı düşüneyim azıcık

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.