İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir sorum olacak...

hypsibremetes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben şimdi eylülle beraber 4-5 blog açacağım. bloglarımada güveniyorum kesinlikle beni yüzüstü bırakmayacaklar :) ben bloglarım için bir reklam network ü arayışlarına girdim ve hepsiburada nın reklam sistemini gördüm. şimdi ben hepsiburadaya başvurmak istiyorum ama yaşım henüz 15. yani banka hesabım var ama başvururken velimin adıylamı başvurmalıyım ? yoksa kendi adıma başvursam bir sorun fln olurmu. bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bazı bankalar -18 yaş için banka hesabı açma imkanı sağlıyor. biraz araştırırsan bulursun.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
18 üstü bir akrabanın veya arkadaşının üstüne kayıt olursan daha sağlam olucaktır.

hypsibremetes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@rexrot evet banka hesabım var o sorun değil
@raincu öyle yapalım o zaman napalım

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Velinin adına başvur,bazı bankalar 18 yaşından küçüklere hesap açıyor ama 16,17 yaşları için sanırım.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Velinin adına başvur,bazı bankalar 18 yaşından küçüklere hesap açıyor ama 16,17 yaşları için sanırım.

Hayır bazı bankalar 12-18 yaşları arasındakilere hesap açıyor. Ama velinin imzası gerekliydi galiba.Tam bir fikrim yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.