İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Sorunum Var Yardım Edermisiniz?

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hımm.Ben Online oyun yapıyorum.rpg-frs türünde.Php ile yapıyorum.Bazı şeyleri yaptım.Fakat bir yerde takıldım.Sizden yardım almak istedim.Şimdi Ben Bi tane av sayfası yaptım.Av sayfasından Hayvan avına Tıklıyoruz.Deneyim Rasgele 1-3 arasında artıyor.Fakat 100'e Gelince 1 seviye atlamasını ve deneyim'în Seviye atlayınca sıfırlanmasını istiyorum.Sorunum bu yapamadım.Yardım ederseniz sevinirim.Veritabanımda herşeyi ayarladım.Seviye verisinide Veritabaından çekip index'e yansıttım.

frkn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabe sizden bi yardım isteyebilirmiyim

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bende birzamanlar oyun yapıyordum ama fps le :D ama basit oyunlar yapmıştım ama Hiç de kolay değil sabır işi ve sabrın danişkası :D

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende birzamanlar oyun yapıyordum ama fps le :D ama basit oyunlar yapmıştım ama Hiç de kolay değil sabır işi ve sabrın danişkası :D
Evet Hiç KJolay Değil ama Benim Düşüncem Eğer İlk Oyunu Sabırla Yaparsam Birdaha Web Tabanlı Oyun Yapmak Kolay olacak Bir Studyo Açacağım.Hep Online Oyun Yapacağım.Studyomun adresine Koyacağım.Bir Web Tabanlı Oyunu Yaklaşık 3-4 ayda yaparım.Tabiki çok iyi özellikleri oluyor.Şuan Yaptığım oyun güzel olacağa benziyor 1 bucuk ay oldu.Tek başıma ancak bu kadar ilerleyebiliyorum.Ama Tek Başıma Çalışmak daha iyi oluyor sadece benim fikirlerim :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Evet Hiç KJolay Değil ama Benim Düşüncem Eğer İlk Oyunu Sabırla Yaparsam Birdaha Web Tabanlı Oyun Yapmak Kolay olacak Bir Studyo Açacağım.Hep Online Oyun Yapacağım.Studyomun adresine Koyacağım.Bir Web Tabanlı Oyunu Yaklaşık 3-4 ayda yaparım.Tabiki çok iyi özellikleri oluyor.Şuan Yaptığım oyun güzel olacağa benziyor 1 bucuk ay oldu.Tek başıma ancak bu kadar ilerleyebiliyorum.Ama Tek Başıma Çalışmak daha iyi oluyor sadece benim fikirlerim :)

Tebrik ederim hocam :alkış: Linkini verirsiniz oynarız bizde yayınlanınca :)

frkn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mail adresinizi werebilirmisiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.