Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunlar sadece gözüme çarpanlar. spamcı olmadığı halde buraya yazdığım bir site varsa uyarın yanlışlık yapmamışdır ama olursa düzeltin lütfen beni.
Bu sitelerin sahipleriyle bir sorunum yok şikayet edeceğimde yok ama spam yapan sitelerin amacı ney? Hit için ne olursa yapıyorlar. Google da arama yaptığımda artık spmacı sayfaları ezberledim onların sonuçlarını atlayarak aramama devam ediyorum, bu ayıp yaw çöplük oldu heryer. Yapın bakalım daha nereye kadar yapcaksınız siz rahatsanız tek gayeniz hitse devam edin böyle çok iyi...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5