İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Süre Yokum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
Aşağıdaki cümleyi Kaba, aşırı negatif yada aşağılayıcı nitelikte uygunsuz dil kullanmak olarak yorumlayan sepulchral nickli yöneticinin şahsımla ilgili tarafsız karar veremiyeceğine olan inancım bugünkü kararı ile iyice pekişmiş bulunmaktadır.

Forumdaki moderatörlük günlerinden bu yana sürekli açığımı kollayarak bana ceza vermek için can atan bu arkadaşımız aşağıdaki cümleden çok daha ağır yazıları çoğu zaman görmezden gelmiştir ( şiddetle inkar edeceğinden eminim) kendisiyle ilgili yazdıklarımdan dolayıda bu konuyu kitleyecek ve her zamanki olumsuz tavrıyla iyinete zarar vermeye devam edecektir.

Bu nitelikteki bir şahsın yönetici olduğu bir forumda daha fazla paylaşım yapmama kararı aldım, sepulchral nickli kullanıcının bu forumdaki yöneticilik görevi sona erene dek iyinet forumlarına ara veriyorum. Ticaretim olan arkadaşlar bana nasıl ulaşacaklarını biliyorlar. Kalın sağlıcakla.

Uygunsuz Cümlem;

Komedimisin sen nesin kardeşim, ben seo hizmeti verdim kalıcı link yapısını düzenledim, sitemap kurdum, all in seo kurdum, 1-2 de link verdim teslim ettim. Adam tutmuş daha sonra siteyle oynamışsa banane, ben insanlık ettim yorum yazdım sen ne atlıyorsun ordan. Artı karalıyorsun dediğin adam benim 1.5 yıllık arkadaşım hariçten gazel okuma bilip bilmeden.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yazık..iyinet zaten savaş sonrası şehrin ıssızlığını andırır oldu..etrafda 3-5 insan görmek mümkün ama o eski kalabalık sokaklar neşeli canlı ortam yok.bu kafayla gidilirse hiç olmucak.bende senin gibi çok tepki gösterdim didindim ama saçma sapan işlere devam ediyorlar.Hani öyleki insan içinden diyor acaba paramı aldılar böyle kalmasını sağlamak için iyinetin.bunlar yönetmiyorki? bunlar forum için birşey yapmıyorki.. bu birşey yapmak değil.birşey yapılsa hepimiz bunu görürdük.. gazelden konuşuyoruz yakınıyoruz burda tınlayan yok.

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üzüldüm. Umarım bütün sorunlar halledilir. İyinet ileriyi göremiyor. Yönetici arkadaşlar lütfen bir adım atın.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
@yehhucom , didindigin ve cok tepki gosterdigin konulari bir hatirlatir misin? Buna ek olarak sacma sapan devam ettigimiz isleride merak ediyorum. Bunlarida yazarsan ben sahsim adina aydinlanacagim. Merak ediyorsan, hic kimse iyineti bu hale getirmek icin para almadi. "Bunlar" hitabinda hic hos degil. En azindan ilk harfi buyuk yazsaydin. Ben yaziyor olsaydim, hatali kisilere karsi hitap ederken dahi, "Bu arkadaslar" diye baslardim. Moderasyondaki kisilerin forum icin birsey yapmadigini nerden biliyorsun? Bildigin "SOMUT" bilgiler varsa paylas. Egerki gerceklik payi varsa, ve gercekten iyinetin zararina hareket ediliyorsa bende muhalefet yaparim. Hayir gazel demisken, tum bunlar haricten gazel okumaysa zaten ezberledik. Iyinet'e ne oldu, eskiden boyle degildi, onunu goremiyor, arkasini goremiyor, yanina bakmiyor, iyinet bitti ..vs bunlari her firsatta okuyoruz. Fakat bu tespiti yapmak icin ulema olmaya gerek yok. Ulemalik yada maharet isteyen sey bunu nasil cozebilir konusundaki yenilikci ve kreatif dusuncelerden gecer. Yonetimde yer alan hic bir arkadas orda kalmak icin yeminler etmemistir. Bu bir bayrak yarisidir. Daha azimli, daha istekli bir sekilde goreve talip olanlara yer vermek hepimizin gorevidir.

Ayni sekilde, perde arkasini bilmedigin konularda bunlar is yapmiyor, bunlar yatiyor, bunlar moderator basliginda sutlu badem partisi veriyor gibi seyler hos degil. Talipsen, iyineti ucuracak sihirli formullerin varsa, ben yetkilerimi sana vermeye talibim. Helali hos olsun. Fakat yapamazsan sende bana bir ozur borclusun. Bunuda talep ederim. Genelleme yaptigin "bunlar" dedigin kisiler icinde bende varim. Ve moderasyona bos yere yuklenmelerden artik iyice sIkildim.

Bir aydan fazla bir sure kapali kalmasi, insanlarin alternatif mecralarda cevre ve ticaret ortami olusturmasi ..vs gibi bircok sebep var. Geri dondurulmesi icin ozveri ile calisan arkadaslar var. Yonetici yada uye herhangi bir sekilde suistimal gordugunuzde bunuda rapor edin. Suclamalayla, tohmet altinda birakarak elimize hicbirsey gecmez.

Bu konunun acilmasina sebep olan konuya gelince, kendinize yazilmasini istemediginiz seyleri baskasina yazmayin. Iyinet oldu, bitti deniliyor ama burda bir seviye var. Bazen anlik sinirle bu cizgiyi gecen arkadaslari uyarmakta gorevimiz. wpturkiye'de binlerce mesajina ragmen boyle bir dalginlik yaptigi icin uyari almistir. Ayrilmayi gerektirecek bir durum olmadigini dusunuyorum. Zira uyari veren arkadasin da kin tutup uyari verdigini sanmiyorum. O an konuyu takip eden herhangi bir yonetici devreye girebilirdi.

Uzun bir yazi oldu farkindayim. Ama yazilmasi gerekiyormus. En azindan ben rahatladim.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım en doğru kararı vermişsinizdir...
aşağılama göremedim ama bozmuşsunuz resmen adamı eee!! haliyle hakaret olmasa bile birbirimize doğruları daha alttan alarak söylesek belki karşı taraf da bir adım atar... sözler itina ile seçilmediğinde karşı da itina ile seçmiyor haliyle olay gerildikçe geriliyor...
hakaret olmadığı halde bazen kötü sonuçlar doğuyor...

ben bi gün çok eskiden mod ları yasaklı listeme neden ekleyemiyorum demiştim. normal üyelerle hafif gerginlik yaşasam ignore liste alıyorum ki o bana ben ona rağmen forumda kalabilelim. bence yöneticileri de ignore edebilmeliyiz. böylece fazlaca ignore olan yönetici otomatik düşmeli (burada bahsedilen yöneticiyi kastemiyorum) genel bir teklif

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Komedimisin sen nesin kardeşim, ben seo hizmeti verdim kalıcı link yapısını düzenledim, sitemap kurdum, all in seo kurdum, 1-2 de link verdim teslim ettim. Adam tutmuş daha sonra siteyle oynamışsa banane, ben insanlık ettim yorum yazdım sen ne atlıyorsun ordan. Artı karalıyorsun dediğin adam benim 1.5 yıllık arkadaşım hariçten gazel okuma bilip bilmeden.

Yukarıda ki mesajınızda bana göre kaba kelimeler yer almaktadır. Ve sizi tanımadığınız insanlara karşı saygı ve sevgiye yönlendirmem sakıncalı bir durum değildir.

Ayrıca bir takım önyargılardan bahsetmişsiniz. Bunları oluşturanda "siz"siniz..

Bu cezanın geri alınması söz konusu değildir. Kararınız sizi bağlar. Bu forum genelini ilgilendirmez.Konuyu bu yüzden kilitlemekte fayda görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.