Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bir sürü PHP hatası? :)

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
291
Bir sistem hazırlamaya çalışıyorum. Biraz önceye kadar herşey doğru düzgündü. Aslında hala çalışıyor sorun yok gibi görünüyor. Ancak php.ini dosyasında hataları göstermesi için ayar yapınca tonla hata çıktı.
Ve hemen hepside buna benzer hatalar:
Kod:
Notice: Use of undefined constant Modul - assumed 'Modul' in C:\inetpub\wwwroot\domain\includes\blocks.php on line 63

Bazı sayfalarda daha çok var. Nedir bunun kaynağı yardımcı olursanız sevinirim.

Ingenious

0
Üye
Açılan Konu
0
includes\blocks.php dosyasının 63. satırında hata varmış işte, bi zahmet açıp bak...

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Büyük ihtimalle array içindeki element $array['Modul'] yerine $array[Modul] şeklinde kullanılmış.
Notice ve warningler scripti durdurmaz, ancak doğru kod yazımına alışmak için açık bırakıp düzeltmekte fayda var.
Verdiğin örnekte php kendi kendine zaten assumed 'Modul' diyerek o şekilde varsayarak devam etmiş.

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
291
Büyük ihtimalle array içindeki element $array['Modul'] yerine $array[Modul] şeklinde kullanılmış.
Notice ve warningler scripti durdurmaz, ancak doğru kod yazımına alışmak için açık bırakıp düzeltmekte fayda var.
Verdiğin örnekte php kendi kendine zaten assumed 'Modul' diyerek o şekilde varsayarak devam etmiş.

Angelo çok teşekkürler cevabın için. Çalışan bir scriptin hatalarını görünce garipsemiştim durumu ama anladım şimdi tekrar teşekkürler.