İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir yardımcı olursanız çok sevinirim

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun Diye okumamazlık yapmamanızı rica ediyorum

Sizlere bir konuda fikir sormak istiyorum. Bazılarınız okuduysa bilir mp3indir.net domainini aldım ve şu anda bir script yapılıyor. Size sormak istediğim sizce alfabetik sıradan şarkıcı adına tıklayınca albümler çıksa albüme tıklayınca şarkılar çıksa şarkılara tıklayınca şarkı sözü ve mp3 indirme linki çıksa nasıl olur yani böyle olmasını istiyorum ama her albümü ve her şarkısını bulmam beni çok zorlar onun yerine her sanatçının bir albüm kapak resmini koyup ona tıklayınca tüm şarkılarını koysam çıkan sayfaya sonra şarkıya tıklayınca şarkı sözü ve download linki çıksa daha kolay olur ama tabi albüm albüm çok daha güzel olur ve sanırım türkiyede ve hatta dünyada çok az site (belki de hiç yoktur) var diye biliyorum. Yani ilk yazdığımı yaparsam çok tutar eşi benzeri olmayan bir düzen ve rahat site içi dolaşım sağlanır ve aranan anında bulunur. Ama bu sistemde başka sorunlarda çıkıyor karşıma. Elimdeki mp3lerin bazıları(özellikle yabancı olanlar) hangi albüme ait bilmiyorum. Bu durumda onları nereye koyarım ve tabi yine çok karışık olur yani 400 tane bilmediğim mp3 var onları karışık diye koysam 400 mp3 çok saçma olur hadi diyelim sanatçıya göre yaptım yine sanatçı adını bulmak kolay ama albümü bul diğer şarkıları çek falan çok zor. Bir diğer seçenekte albüm albüm yapmak ama bulabildiklerimi koymak yani mesela albümde 10 şarkı var ben 8ini buldum. Bulduğum kadarını koyarım bu da bir yöntem. Lütfen görüş bildirin çok önemli benim için sizin görüşleriniz. Şimdiden emek veren herkese teşekkür ederim..

H

hitmp3tr_com

Misafir
walla bence uğraşma millet aradığı mp3ü bulamaya çalışıyo :)

Z

zeynelkoc

Misafir
bildiğim kadarıyla senin uyguladığın sistemi yapan mp3kaydet.com var

tabi yaparsan güzel olur

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhabalar..
Elindeki Mp3 lerden Bir sanatcıya ait olan en fazla kac tane Mp3 var bunu yazmıs olsaydın bir fikir verebilirdim..
Örnek veriyorum :
Sezen Aksu = 50 Mp3 varsa..
Hakan Peker = 10 Mp3 Varsa..
Ebru Yasar = 12 Mp3 Varsa..
Seden Gurel = 6 Mp3 varsa..
Yani bir cok sanatcının Mp3 leri 15 Ve altında ise Bence o kadar ugrasmana gerek yok..
Sezen Aksu Mp3leri yazıp Link versen Açılacak sayfayı 2'ye bölsen..
Diğerleri icinde 1 'er sayfa ayırsan hem daha az ugrasmıs olursun hemde kullanıcıyı daha az yormus olursun..
Yoksa ben tıklıcam = Sezen Aksu / Albüm / Sen Aglama / Geri-Dön.Mp3 Veya Geri-Dön Sarki Sözü. Buna bende ugrasmıs olurum.. Bunu senin hazırlamanda seni ugrastırmıs olur. Elindeki Yabancı Mp3 lerin coklugu, Sanatcıların isimlerini bilmemen, Bulamama kaygısı hep basına dert olur. Yarın öbür gün cok iyi biliyorumki ziyaretcilerin aralarından şöyle diyenler çıkacaktır.. Aaaa bu Mp3 Bu Albümde degilki. Siz Yanlış yazmıssınız vs..
O Yüzden Sanatcı Ismi / xxx.Mp3 öneririm..

S

Senbul

Misafir
Bana kalırsa dusunce guzel aslında ama yurdum insanı için en kolayını yap tıkla ve indir.Boyle teferruatlı seyler kasar insanları sarkı sızunu yıne koy guzel ama dediğin gibi yaparsan bence biraz karısık olur.Onemli olan insanlara istediği sarkıyı en kısa yoldan saglamak.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buna ek olarak sanatçı hakkında albüm hakkında bilgi ve şarkı sözleri olcak yani orda şarkıya tıklayınca çekiyor ama benim düşündüğümde tıklayınca şarkı sözü ve özgeçmiş gibi birşey çıkıcak daha sonra download linki olucak ya çok külfetli 2 arada 1 derede kaldım napcam ya

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
----

alicanorg' Alıntı:
Uzun Diye okumamazlık yapmamanızı rica ediyorum

karışık diye koysam 400 mp3 çok saçma olur ..

bence, once elindekileri bi tasnif et..
su an tam olarak kafan karısmıs durumda! sen bizleri bosver bence. Ne de olsa kendi istedigini gene sen belirlemek zorundasın.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya elimde 5bin kadar mp3 var ama çok karışık pc nin çeşitli yerlerinde bazıları ftpde falan filan yani ama çok düzenli olurdu şimdide düzenli tabi bide burası türkiye kimse gelip x kişinin y albümündeki şarkıları indiriyim diye mp3 sitesine girmez ki birçok kişi çekiceği şarkının hangi albümde olduğunu bile bilmez. Örnek vermek gerekirse Mehmet Bızırses'in 100 mp3ü var sitede 10 albüm desek adam x isimli şarkıyı arıyor ama albüm hangisi bilmiyor 10 albüm dolaşcak şarkının adını biliyo ama çok kasıcak yani aslında sanırım haklısınız hem halkımıza hemde bana kolay geleni yapmak en iyisi :) teşekkürler

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
bence, once elindekileri bi tasnif et..
su an tam olarak kafan karısmıs durumda! sen bizleri bosver bence. Ne de olsa kendi istedigini gene sen belirlemek zorundasın.

Kafam bayaa karışmış durumda ama şöyle bir durum var ben asla albüm albüm çekmedim mp3 bu sebeple elimdeki mp3lerde karışık mesela sezen aksunun 20 şarkısı varsa 5 albüm karışık eğer albüm albüm koycaksam gidip kalanları çekmem gerekçek ve bu bana çok vakit kaybettircek. Beni düşündüren ve kafamı karıştıran bu

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Ya elimde 5bin kadar mp3 var ama çok 10 albüm dolaşcak şarkının adını biliyo ama çok kasıcak yani aslında sanırım haklısınız hem halkımıza hemde bana kolay geleni yapmak en iyisi :) teşekkürler

kardes, bak internete yurdumun her yerinden insan profili giriyor. Senin dedigin gibi bi sey cok guzel..
Ancak anlayan icin,

internetin hala lakırdı yapmak ve zaman tuketmek icin gecirildigi guzide memleketimize... bu sekide anlamayan icin zaman TÜKETTİREN isler, adamların canını sıkacak..
ve lakırdı yaparken saatler harcarken, albumunu dahi bilmedigi, satın almayı aklından beri gecirmedigi, hatta sanatcısının ismini bilmeyen arkadaslar... burda bu ise 1 dk bile sabredemeyip

sadece siteni zaplayacaklardır.

diye dusunuyor Dr. Stranger

kolay gele...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5