İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bıraktım 2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bazı arkadaşlarımız forumu terkettiklerini iletmişler böyle olması kötü oldu ama belkide böylesi daha iyi.Bende forum düzelene kadar iyinete girmiyeceğimi belirmek istedim.

Bazı kişiler ön yargılı düşünüp (ki cmylmz nin konusunda gördüm) başka foruma giderken böle yaygara koptuğunu veya yeni forum açılcağını düşünebilirler ancak böyle birşey yok gidilseydi veya yapılsaydı böyle olmazdı.Bu tepki anlaşılan tek benim de değilmiş 3 yıl boyunca 5000 mesaja yakın mesaj yazmışım ve bu mesajların en az %10 unun insanlara yardım için yazıldığını düşünüyorum ne iyinetten beklentim oldu nede bu üyeliği kötüye kullanma girişimim.Yazdığım herşey iyinetin daha iyi olması için ufak bir yakınmaydı.Çünkü bunca yıl takıldığım forumun bu derece bozulması beni üzdü.En kötü zamanında 3-4 ay kapalı kalıp açıldıktan sonra bile burda oldum ancak bu derece itici gelmemişti forum.

Gifted.ib nin gerçekten forumu düzeltebileceğine inandım ancak oda bırakınca anlaşılan burda boş kaldı forum.

En son konumun kapanmasıyla patlak veren itirazım birilerini etkilemiş olacakki

bide kırmızı kart verilmiş bana

Aktif Ceza (1 Puanı)
Kurallara Aykiri Davranmak Sone Erenler
02:18 2009-04-10 Terkeden
sepulchral
02:18 2009-04-09

biz kırmızı kartı vermemek için uraşırdık sanırım devir değişmiş sebep ne kurallara aykırı davranmak bakıyosun yazıya kurallara ne aykırı diye soruyorsun sonra düşünüyorsun daha konularda yaptıklarına doğru düzgün bir neden bulamayan kişiler olduğunu görüp susuyorsun

3 yıldır ne uyarı almışlığım var ne başka birşey ama eğer iyineti düzeltmek için kırmızılarla donatıcaksam profili razıyım

bu mesajdan ötürü banlandım.

Ne üyelerin soruları yanıt buldu nede ortada olan ilgisizlikler , tartışmada verilen linkler hemen silindi üstü örtüldü ama gel görki üyelere birşeyler gösterebildim.

Bu konuyu açmam tepki görebilir ama yazmadan önce dönüp bi bakın bu adam foruma ne vermiş ben ne vermişim diye.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet orda konunun silinmesi yerine 3 siyasi mesajın silinip bir uyarıyla konunun siyasi yazılar olmadan konuşulması söylenebilirdi.Ama birde şu var.Herşeye sadece adminin müdahale etmesi ne kadar doğru? Biraz hareketlilik oldu değişicek birşeyler dedik ama boşamı uğraştık acaba

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bence tartışma boyutuna göre siyasî konulara izin verilmeli. Siyasî tartışma konusunda haklı/haksız belirlenemeyeceği doğru, ancak her siyasî tartışma konusu kavga ile sonuçlanacak diye bir şey yoktur. Bence kavgaların çıktığı konular direk silinip, seviyeli olanlar forumda kalabilir.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu forum sayesinde herkes birşeyler kazandı, öğrendi. (Maddi - Manevi) Birçok webmaster forumu var ama en saygılı ve düzeyli olanı burası. İyi günlerinde herkes buradaydı önemli olan kötü günlerinde burada olmak, ayrıca tek bir kişinin bu kadar üzerine gidilmesine anlam veremiyorum...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu "siyaset" meselesi acayip abartılıyor bence.

Bu foruma üye olan kişiler zaten belirli düzeye gelmiş kişiler; birbirlerine en fazla ne kadar hakarete varan sözler sarfederler?

İnsanlar çok ufak dahi olsa fikirlerini beyan edebilmeli.

Ha ben de karşıyım "siyaset" bölümünün olmasına, haberler bölümünün sırf siyasi haberlerle dolmasına.
Ancak konunun içinde x partisi şöyle yaptı, y partisi z partisine şunu söyledi gibi haberlere yazılan yorumları adminler veya modlar takip etmeli ve hakaret boyutuna getirilen mesajları silmeli.
Eğer bu da yapılamıyorsa, o zaman yönetimden umudu kesin.

Nedir ki siyaset, bu forumda siyasete olağanüstü, insanüstü bir şeymiş gibi bakılıyor.

abece partisinin baş harfi geçince o konu kapatılıyor. Bu son derece yanlış.

Ha şu da var. sepulchral nickli admin ani bir düşünceyle o konuyu silmiş olabilir. Her insan hata yapar. Hiçbirimiz robot değiliz. Olayın iç yüzünü bilmiyorum ama hakikaten üzülüyorum.

Umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür ve giden arkadaşlarımızı tekrar aramızda görürüz.

Bakalım zaman neyi gösterecek...

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
mathiaxbars kardeş seninle bir konuda tartışmıştık , dmoz editörlüğü konusunda , bazı kötü şeyler söylemiştik , ben ondan sonra 9 gün banlanmıştım :) , kusura bakma o sözler için .

bu forumda kaliteli insanlar arasındasın gerçekten böyle gitmeni ben istemem , inşaAllah kararın değişir .

saygılar

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hadi bende bıraktım diye başlık açayım, sonra benim peşimden de birileri bıraktım diye mesaj atsın bakalım kaç kişi kına yakacak.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
baştan belirteyim yazacağım mesajın içeriği kimseye yönelik değildir.

forumun bu siteden reklam dışında kazancı olduğunu sanmıyorum yönetimdekiler de bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor en azından forumu açık tutuyorlarve yönetiyorlar. bu forumda bir bilgi birikimi var bu bilgi hatrına burada olmayı tercih ediyorum. yönetimde kim olursa olsun fark etmez. ama bir şeyler kötüye gitmekte. bunu sadece yönetime yükleyemeyiz ama yönetimin de hatası yok değil.

üyelere belki söyleyeceğim ters gelecek ama iyi düşünürseniz haklı olduğumu anlayacaksınız. bencil olun! ne demek mi istiyorum buradan yararlanmak için kendinizi düşünün başkalarını değil maddiyatı düşünün öğreneceklerinizi düşünün. ben bilmem kaç senedir buradayım diyenler de eski mesajları hiç okumamış gibi okuyun illaki unuttuğunuz bilgiler vardır. okumadığınız mesajlar vardır.

bencil olun derken insanlıktan da dışarı çıkmayın. arkadaşlarımıza kardeşlerimize yardımcı olalım. bunu da şu şekilde bencillik olarak algılayın her yardımınız size bir sevap olarak dönecektir. mesajınız sitede durdukça mesajınızı okuyup yararlanan herkesten sevap kazanırsınız.

ben foruma az takılmaya başladım fakat yararlanmıyorum değil az yararlanıyorum en azından şimdilik. php'yi bu forum sayesinde öğrendim kendimi de geliştirmeye devam ediyorum. çok şükür yardım edenler sayesinde bir şeyler kazanmaya başladım. kazandığım her kuruşta bu arkadaşlarımın emeği var ve emin olun her kuruşta onlara sevap gitmekte.

ayrılıyorum gidiyorum bye bye tarzında mesajlarınız yerine copy paste de olsa bilgi girelim. küsmüş olabilirsiniz haklı olabilirsiniz ama bunu her seferinde dile getirmemiz bu foruma geriye götürmekten başka bir şey yapmaz. bu forumun yönetimi her ne kadar yönetici arkadaşlarda olsa da forum bizim forumumuz biz olmadığımız sürece forum da olmayacaktır. herkes bu forumu kendi sitesiymiş gibi görmeli. kendi sitesiymiş gibi derken istediğime kızayım küfredeyim banlayayım rezil edeyim vs vs. değil

Lütfen biraz daha sakince ve anlayışlı bir şekilde foruma takılalım. en azından gitmeden araada sırada işiniz düştüğünde de girseniz yeterlidir.

Not: bu mesajım hiç kimseye yönelik değildir.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
E bıraktın da bu konu neden benim mailime sanki aboneymişim gibi gönderildi?

Güle güle arkadaşım, ben bırakmadım, bırakmadığım için konu açma ihtiyacı hissetmiyorum.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
açıkçası forumu bırakıyorum diye konu açma gereği duyuyorsa bir user, bu forum için samimi duygular beslediği kanaatine varmak gerekir.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
açıkçası forumu bırakıyorum diye konu açma gereği duyuyorsa bir user, bu forum için samimi duygular beslediği kanaatine varmak gerekir.

tam tersi olması gerekmiyormu? bıraktım diye açılan bir başlığın foruma faydasımı vardır yoksa zararımı?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Genel hakkında pek bir bilgim yok. Ancak ben eskidende her gün foruma girerdim, şimdide her gün foruma giriyorum. Eskiden foruma mesaj yazacak bir şeyler mutlaka bulurdum, şimdi ise çok nadir. Sorun ne bilmiyorum. Nasıl canlandırılacağı hakkında fikrimde yok.

Ama sanırım heyecan bitti. Çünkü eskiden forumda demirbaş diye tabir edebileceğimiz bir çok bilgili üye vardı. Öyle güzel paylaşımlar yapıp, öyle güzel noktalara değiniyorlardıki hayranlıkla bakardım. Bir geyik konusunda bile noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığına dikkat çeken kaliteli üyeler vardı. Bu büyük ve kaliteli ortamın içerisinde benimde kendimi farkettirme çabam artık kalmadı sanırım.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Genel hakkında pek bir bilgim yok. Ancak ben eskidende her gün foruma girerdim, şimdide her gün foruma giriyorum. Eskiden foruma mesaj yazacak bir şeyler mutlaka bulurdum, şimdi ise çok nadir. Sorun ne bilmiyorum. Nasıl canlandırılacağı hakkında fikrimde yok.

Ama sanırım heyecan bitti. Çünkü eskiden forumda demirbaş diye tabir edebileceğimiz bir çok bilgili üye vardı. Öyle güzel paylaşımlar yapıp, öyle güzel noktalara değiniyorlardıki hayranlıkla bakardım. Bir geyik konusunda bile noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığına dikkat çeken kaliteli üyeler vardı. Bu büyük ve kaliteli ortamın içerisinde benimde kendimi farkettirme çabam artık kalmadı sanırım.

+1907 ...,,,,,,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.