İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Biraz Gülelim

T

türkelit

Misafir
google de arama yaparken sonuçlardan biri beni iyinet forumlarındaki bir konuya taşıdı.
Konunun içeriğinde iki tarafın atışması harici pek anormallik yok,yani sıradan bir konu taaki iyinetadmin devreye girinceye kadar.
Bakalım sizde fark edecekmisiniz? İşte Linki:
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=1614
...
Bu mesajın kimseye karşı bir tavrı yoktur, sadece beni çok güldürdü ..paylaşmak istedim.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aynı düşünceyi paylaşan iki kişinin Türkçeyi yanlış kullanmaları sonucu birden düşman kesilmesi şeklinde tanımlanabilecek olay(iki tarafı da tanımıyorum laf filan atmıyorum yanlış anlaşılmasın)

KaplumBaga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Hobaaaaa
papazmi ? imammi? anlayamadim bi türlü :)

Smilie yokmu bu Forumda?
(lol)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam 6 dil biliyor. 2 dini olması gayet normal. Bir daha banlasak haham olarak gelirdi belki :)

T

türkelit

Misafir
trextra' Alıntı:
Adam 6 dil biliyor. 2 dini olması gayet normal. Bir daha banlasak haham olarak gelirdi belki :)
haham isimli üye görürüsek bilinki o papaz'dır
@HoBaa .Lütfen böyle kelimeler kullanmayalım..hiçbirimize yakışmıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5