İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birazcık iyinetsiz ve netsiz.:)

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Merhabalar;

Ailevi nedenlerimden dolayı internetimi kapattıracağım, bu sene derslerime çok ama çok zaman ayırmalıyım. Ama bu bir süreliğine yine iyinet'e gelirim öyle internet kafeden veya mobil'den internet paketi yaparsam eğer öyle gelirim uğrarım.

Kırdığım, üzdüğüm veya saygısızlık yaptığım kişiler varsa hepsinden özür dilerim.

İyinet ve iyinet üyelerini,görevlilerini çok özliyeceğim.

Hakkınızı Helal Edin İyinet Ailesi!

Not:Eif,juri ekibime ve iyinet küçük webmaster yarışıyor etkinliğini yarıda bıraktığım herkesden çok özür dilerim.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Tabii ki derslerine zaman ayırmalısın :)
Tatillerinde hobilerine zaman ayırırsın. Şimdilik dersler daha önemli.

Uğradığında mesaj at. Kendine iyi bak. ;)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Derslerin ve ailen her zaman ilk planda olmalıdır. Derslerinden vakit buldukça bize katılacağını biliyorum. Benim hakkım geçtiyse Helal olsun. Başarılar diliyorum şimdiden.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
gülegüle.gif
seniözleyeceğiz.png
kendineiyibak.jpeg
hepsi de hq

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Not:Eif,juri ekibime ve iyinet küçük webmaster yarışıyor etkinliğini yarıda bıraktığım herkesden çok özür dilerim.

O konuda tasalanma ben kaldığın yerden devam ederim gözün arkada kalmasın.
19 Eylül'den sonra ben de internetten elimi ayağımı kesicem ama haftasonları internete zaman bulurum yine de...
Dersler konusunda en disiplinci aile benim ailemdir.Lise 2'ye geçicem şimdi.Lisede ilk defa 1 ve 2'lerle tanıştım ve 2 kere üst üste yazılılardan 1 getirdiğimde internet 1 ay yasaklanmıştı.Bir yazılıdan 3 'ten aşağı alırsam fırça yiyiyorum düşün artık Emir allahtan kardeş değiliz:D Allah'a emanet ol kardeşim.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Hepinizin yorumlarını okudum, Teşşekur ederim.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Git ve deniz subayı ol...
Güle güle bakıim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.