İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birazda Gercekleri Konusalim (Önemli Dolandirici)

Gonuldostu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaslar Paylasim Konularinda En önemlisi emek hirsizlari ve bilhassa kalpazan İnsanlarin emegini calmasindan ziyade onlarin iyi niyetlerinden faydalanmalaridir...Ben Örnek Olarak iyi niyetle yaklasımımı guvenımı Bu ve bune benzer afedersınız ***** Insanlar http://www.asksokagi.net/ Sahibi ve yanında bırkac ınsanla ınsanların kanını somuruyor ve kara leke suruyorlar Ben siteler arasi link paylasımı ıcın emek veren ınsanlari dusunurken Para karsılıgı sıtesını bana yonlendırmesını ve sartları soledim bana basta belırtılen rakamı kabul eddım pazarlıksız bırsekılde ve odemeyı yaptıkdan 1 saat sonrası yonlendıorecegnı soleyen asksokagi.net sahıbı ayhan bırkac kısıylede aynı sıteyı baskalarına satma yada kıralama bahanesıyle ınsanların guvenının kaybolmasına sebebıyet verıyorlar Bu ve buna benzer serefsiz insanlar Butip ortamlarda elını kolunu sallayarak gezıyorlar asıl bu ve buna benzer pislık yapan ınsanları anılmalıkı gercekler gun yuzune cıksın ve ozellıkle uyarıorum DİKKATLI olmaları konusunda o Serefsız ınsana suan ulasamıyorum herdefasında yenı soru ve sorunlarla cıkararak ve bahane ederek aylardır gerı odemeyı yapmıyor Ben O parayı haram zehır zıkkım edmeyıp Onu Yuce Adalete ALLAH a havale edıyorum Kul hakkının Bıgun cıkacagına ınanıyorum.... Hesaba Para Aktarma İşlemi (054)
Çağrı Merkezi SAYIN Emrecan Mert
Şube Kodu: 6002
KURUKÖPRÜ/ADANA

İLAHİ Adalete guvenıyorum... Siz degerli arkadaslardan Bu ve Buna benzer domain pazarlıgı yapan ınsanlari dikkate aliniz....
Dipnot:Birkac forumda belırtmistim Burdada acmayi Uygun gördüm Birhayli önce yasadigim benzer Yasananlarda var ve bu sitenin sahibinin Gecen Gün Bir arkadasin Benzer durumu yasamasinada sahit oldum Dilerim Bu son olur

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya burası adliye değil savcılık makamı değil. lütfen kişisel bilgileri yazmayın forumda. adres telefon vs yazmak ne olursa olsun çok sakıncalı. bu olaylar forumunda başını yakar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.