İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

birden fazla hesap

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla kablonet tavsiye etmem hız ve ip konusunda o pc o ip baglama adsl degişken oldugundan sorun yaşamassın gibi geliyor sponsorlar sadece ip bakmıyor pc donanımına bakıyor eternettindeki noyu kaydediyor.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam işte. kendi kullandığım bilgisayardan zaten 1 hesaba bağlanacağım. o yüzden ip adrsim sabit de olsa farketmez. diğer 3 hesaba da adsl ile bağlanacağım 3 ayrı bilgisayardan..
not: hız konusunda 512 kablonet, 512 adsl'den daha hızlı.. ikisini de kullandım.. çok fark var arada..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
o zaman kablonet de bölgesel bir yavaşlama var arkadaşalrım varda menun degillermiş. kablodan.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
o zaman kablonet de bölgesel bir yavaşlama var arkadaşalrım varda menun degillermiş. kablodan.
allah allah. ben 2 senedir kablonet kullanıyorum, daha 1 ya da 2 kere 10 dakikalık kesinti ya oldu ya olmadı. bunu dışında, upload hızım 15kb, download hızım 70 kb altına düşmüyor.
not: 512 bağlantım..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
10 aydır 256 kablonet var benim evde aynen bende çok memnunum.
(Not:Kapıcı bodrumdaki kabloları koparmadığı sürece, gülmeyin 1 hafta internetsizdim evde)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ekonomik olarak bence en iyisi dediğin gibi ploop.Hem en azından kafanda rahat olur.Bana müsade sırlar dünyasına bakayım azıcık :D

Gider ayakda birde çomak sokayım akıllara :) Dial- up ' la bağlanıldığında sürekli olarak ipi değişmiyormu ? Arada sadece hesaplara bakmak için ona girilse olmazmı ?

Son olarak googleye şikayet etmezler demi bizi : ) Resmen adamları nasıl batırırız onu konuşuyoruz.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beceriksiz_acemi' Alıntı:
ekonomik olarak bence en iyisi dediğin gibi ploop.Hem en azından kafanda rahat olur.Bana müsade sırlar dünyasına bakayım azıcık :D

Gider ayakda birde çomak sokayım akıllara Dial- up ' la bağlanıldığında sürekli olarak ipi değişmiyormu ? Arada sadece hesaplara bakmak için ona girilse olmazmı ?

Son olarak googleye şikayet etmezler demi bizi Resmen adamları nasıl batırırız onu konuşuyoruz.
benim google ile işim yok, kaldırdım reklamları :D dial-up günleri bana bilmem kaç sene öncesini hatırlatır, o yüzden adını bile anmak istemiyorum. kablonet + sınırlı adsl benim işimi görecek gibi, teşekkürler öneriler için..

CANIBEYAZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ofis'in adresini yazda forum elemanları olarak 5 çayına gelelim, he olmaz mı ?:D

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ploop' Alıntı:
hayatta en son yapacağım şey o sanırım :D

heyt be burada karşında sponsorların mac adresini almanı engelleyen, 4 sponsoru aynı anda idare etmeni sağlayan arkadaşlar, kısa zaman içinde senin ofisine ulaşma yollarınıda çözerler :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop dedinmi kime sorsan gösterirlr yavv aramaya ne grk var.. ama baktık zorlanıyoz ararız araştırırız cegg eeee modunda gireriz ofise:D

unutmadan kabloneti almadan bölgede sağa sola hatları sor yani tv yayınınız hiç gidermi? fln gibisinden alt yapısı yerleşmiş bi yerde yıllarca modemin online olabiliyor ama bazı yerlerdede boyuna kablo koparıyolar (mesela günde 3 kere konuşuyoruz teknik servisle 2 haftadır... akraba olucam yakında.. sesimi tanıyolar artık sağolsunlar.. :D )

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam aklımda bulunsun, eskişehir'de harikulade kablonet ama tabi her yerde değişik performan gösteriyor bu teknolojik aletler. adsl de düşünüyorum aslında artık hangisi olursa.. 2 adsl modem alınca indirim yaparlar belki :p

F

fatihhk

Misafir
şöyle yapsanız nasıl olur acaba...

4 bilgisayar + 4 PCI adsl modem + 1 Adsl hattı.

Adsense vs. duyduklarımıza göre network kartlarının MAC adresleriyle kimlik tespiti yapıyorlar.
Şimdi siz eğer tek bir modem alıp bunu ethernetle bağlarsanız bilgisayarlara ve tabiki google'a modemin MAC bilgileri gönderileceği için yakalanırsınız.
Fakat her bilgisayarda ayrı modem olursa ve siz adsl hattını(telefon kablosunu) bilgisayara bağlarsanız her bilgisayarın bağlandığı modem farklı olduğu için MAC adresleri farklı olacağı için ve her kabloyu söküp takmanızda IP değişeceği için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Acaba yanlışmı düşünüyorum?Kaçırdığım bi nokta varmı?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihhk' Alıntı:
şöyle yapsanız nasıl olur acaba...

4 bilgisayar + 4 PCI adsl modem + 1 Adsl hattı.

Adsense vs. duyduklarımıza göre network kartlarının MAC adresleriyle kimlik tespiti yapıyorlar.
Şimdi siz eğer tek bir modem alıp bunu ethernetle bağlarsanız bilgisayarlara ve tabiki google'a modemin MAC bilgileri gönderileceği için yakalanırsınız.
Fakat her bilgisayarda ayrı modem olursa ve siz adsl hattını(telefon kablosunu) bilgisayara bağlarsanız her bilgisayarın bağlandığı modem farklı olduğu için MAC adresleri farklı olacağı için ve her kabloyu söküp takmanızda IP değişeceği için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Acaba yanlışmı düşünüyorum?Kaçırdığım bi nokta varmı?
valla donanımdan hiç anlamam, bu yüzden sordum burada. ama senin dediğin de mantıklı. napıcam ben ya :(

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bunlara gerek yok,

Bir adet Pc al, 1 adet ADSL modem, 1 adet 56K modem

bir adet 512 Sınırlı ADSL,

İçine bir ader windows XP

bir adet Internet Explorer bir adet spy bot search and destroy

Reklam hesabına giriş yapacağın zaman

Araçlar > Internet Seçenekleri > Tanımlama Bilgisini Sil

Spy Bot ile PC yi aratıp reklam ajanlarını silin

Dial up bağlantıyla bağlan, hesabını kontrol et.

Temiz IP temiz cookie

İstersen dial up modemden 4 tane al ucuz zaten...

Başka zamanlar ADSL yi takıp kullanabilirsin...

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CyberTurk' Alıntı:
bunlara gerek yok,

Bir adet Pc al, 1 adet ADSL modem, 1 adet 56K modem

bir adet 512 Sınırlı ADSL,

İçine bir ader windows XP

bir adet Internet Explorer bir adet spy bot search and destroy

Reklam hesabına giriş yapacağın zaman

Araçlar > Internet Seçenekleri > Tanımlama Bilgisini Sil

Spy Bot ile PC yi aratıp reklam ajanlarını silin

Dial up bağlantıyla bağlan, hesabını kontrol et.

Temiz IP temiz cookie

İstersen dial up modemden 4 tane al ucuz zaten...

Başka zamanlar ADSL yi takıp kullanabilirsin...
Bence en mantıklısı bu.
En mantıksızı ise her hasap için ayrı adsl hatlar almak. Eğer adsl den vazgeçilmeyecek ise bunun yerine hat sayısı kadar adsl modem alınıp, sök tak yöntemiyle durum kurtarılabilir.

Bi alternatif daha var.
Eğer ucuz Windows serverlar ayarlayabilirsen 'Remote Desktop' ile sorun halledilebilir. Hem de sitelerin için ferah ferah alan açmış olursun.

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar google mac adresini takip ediyor diye bir yazı varmı internette?

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sessizliktr' Alıntı:
arkadaşlar google mac adresini takip ediyor diye bir yazı varmı internette?
Asparagaz, hurafe bunlar. Ne sunucu tarafli ne de tarayici tarafli diller ile su anda yapilamiyor (tarayici tarafli kisminda ActiveX vb seyler haric).

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla sipariş verdim 2 adsl hattı bağlatıyorum, bu iş çok uzadı her uzayan gün 500 euro kaybediyorum :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5