valla kablonet tavsiye etmem hız ve ip konusunda o pc o ip baglama adsl degişken oldugundan sorun yaşamassın gibi geliyor sponsorlar sadece ip bakmıyor pc donanımına bakıyor eternettindeki noyu kaydediyor.
allah allah. ben 2 senedir kablonet kullanıyorum, daha 1 ya da 2 kere 10 dakikalık kesinti ya oldu ya olmadı. bunu dışında, upload hızım 15kb, download hızım 70 kb altına düşmüyor.Permission' Alıntı:o zaman kablonet de bölgesel bir yavaşlama var arkadaşalrım varda menun degillermiş. kablodan.
benim google ile işim yok, kaldırdım reklamları dial-up günleri bana bilmem kaç sene öncesini hatırlatır, o yüzden adını bile anmak istemiyorum. kablonet + sınırlı adsl benim işimi görecek gibi, teşekkürler öneriler için..beceriksiz_acemi' Alıntı:ekonomik olarak bence en iyisi dediğin gibi ploop.Hem en azından kafanda rahat olur.Bana müsade sırlar dünyasına bakayım azıcık
Gider ayakda birde çomak sokayım akıllara Dial- up ' la bağlanıldığında sürekli olarak ipi değişmiyormu ? Arada sadece hesaplara bakmak için ona girilse olmazmı ?
Son olarak googleye şikayet etmezler demi bizi Resmen adamları nasıl batırırız onu konuşuyoruz.
hayatta en son yapacağım şey o sanırımCANIBEYAZ' Alıntı:Ofis'in adresini yazda forum elemanları olarak 5 çayına gelelim, he olmaz mı ?
ploop' Alıntı:hayatta en son yapacağım şey o sanırım
valla donanımdan hiç anlamam, bu yüzden sordum burada. ama senin dediğin de mantıklı. napıcam ben yafatihhk' Alıntı:şöyle yapsanız nasıl olur acaba...
4 bilgisayar + 4 PCI adsl modem + 1 Adsl hattı.
Adsense vs. duyduklarımıza göre network kartlarının MAC adresleriyle kimlik tespiti yapıyorlar.
Şimdi siz eğer tek bir modem alıp bunu ethernetle bağlarsanız bilgisayarlara ve tabiki google'a modemin MAC bilgileri gönderileceği için yakalanırsınız.
Fakat her bilgisayarda ayrı modem olursa ve siz adsl hattını(telefon kablosunu) bilgisayara bağlarsanız her bilgisayarın bağlandığı modem farklı olduğu için MAC adresleri farklı olacağı için ve her kabloyu söküp takmanızda IP değişeceği için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Acaba yanlışmı düşünüyorum?Kaçırdığım bi nokta varmı?
Bence en mantıklısı bu.CyberTurk' Alıntı:bunlara gerek yok,
Bir adet Pc al, 1 adet ADSL modem, 1 adet 56K modem
bir adet 512 Sınırlı ADSL,
İçine bir ader windows XP
bir adet Internet Explorer bir adet spy bot search and destroy
Reklam hesabına giriş yapacağın zaman
Araçlar > Internet Seçenekleri > Tanımlama Bilgisini Sil
Spy Bot ile PC yi aratıp reklam ajanlarını silin
Dial up bağlantıyla bağlan, hesabını kontrol et.
Temiz IP temiz cookie
İstersen dial up modemden 4 tane al ucuz zaten...
Başka zamanlar ADSL yi takıp kullanabilirsin...
Asparagaz, hurafe bunlar. Ne sunucu tarafli ne de tarayici tarafli diller ile su anda yapilamiyor (tarayici tarafli kisminda ActiveX vb seyler haric).sessizliktr' Alıntı:arkadaşlar google mac adresini takip ediyor diye bir yazı varmı internette?