İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Biri Bana yardım Etsin :)

B

bedrettin

Misafir
arkadaşlar WwW.CanliSohbet.Org Adlı domain im var Bir çok Scirpt editledim Bir çok ekleme yaptım ama isteidğim gibi olmadı

Bu domain Altında neler yapabilirim.. biri önce bana i fikir versin
Askere gideceğim Gitmeden Buna birşeyle yapmak istiyorum ve öyle gitrmek istiyorum

50 tane çöpçatan script i koydum ama istediğim içinde videoChat te olsun netmeeting de olsun bir türlü başaramadım
amacım halen bir çöpçatan sitesi kurmak (Php) olacak tabiiki Biri bana Destek çıkabilirmi.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Video için ya Java (applet) ya da Flash + Communication Server (gayet pahalı bir çözüm)...

NetMeeting için bildiğim kadarıyle sunucu kurman gerekiyor...

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
NetMeeting ile bağlamak için sanırım callto:KULLANICI_IP_ADRESİ gibi bir bağlantı kullanmış otomatik NetMeeting'i açıyor ve kullanıcıya direkt bağlantı kuruyor (güvenlik açısından berbat bir çözüm, fakat adamlar da kullanmış)...

Diğer NetMeeting sunucuları kısmında sunuculara bağlanıyorlar (sunucu bir şekilde kullanıcı listesini yayınlıyor - XML vb. bir protokol ile) sanırım. O kısmını çok fazla bilmiyorum.

Java ise eskiden bir yerde açık kod bulmuştum. Bu uğraştıracak bir konu :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bence de sen bu isten vazgec, eger harcayacak bol paran yok ise, yoksa epey masrafli cikar ve ugrastirir, basit bir konu degil

xkare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede. altindan kalkabilecegin seyleri yap. bende isterim caming :p ama nerdeeee comminication server saglam fiyattir ayrica onuda belirteyim. macromedia ne kadar istiyordu aylik hmm 200 $ miydi öyle bisi:D

B

bedrettin

Misafir
BeDreTTin

mesela sevkpartner.com bu uygulamayı yapıyor bunun script i elime geçmişti zamnında kahretsin makineme format attım o sırda uçtu :) yani arkadaşlar Sonuçta Cam lı bir olay yapamazmıyız AkrepList bence Karamsar olmamalıyız Litfen Sınırları zorlayalım burada bu işi yapmak isteyen bir çok insan var yani Bildiğimiz şeyleri ortaya koyalım ve birşeyler çıkarmaya bakalım Şimdiden teşekkür ederim

ayrıca Şuan Üzerinde çalıştığım bir script var Lütfen bakınız www.canlisohbet.org/arkadas/ Nasıl Sisze iyimi ? Bunun üzerinde Çalışma yapmalımıyım

T

Turkyurdu.org

Misafir
Devir tamamen prezentasyon denilen uygulamadan cikip reklama girdi. tekil hiti saglam sitelerden link verdir, tutar. Turk internet piyasasi ne yazikki boyle isliyor.

B

bedrettin

Misafir
Turkyurdu.org' Alıntı:
Devir tamamen prezentasyon denilen uygulamadan cikip reklama girdi. tekil hiti saglam sitelerden link verdir, tutar. Turk internet piyasasi ne yazikki boyle isliyor.

Ne yazıkki öyle kardeşim haklısın :) Bu Arada ilgi Ve alakandan dolayı Teşekkür ederim

B

bedrettin

Misafir
eag

yannız tek yapmam gereken Script i biraz daha Editlemem türkçeleştirmem gerekiyo yani belki bana yardım cı olacak insanlar vardır :)

S

SempatiX

Misafir
Türkçeleştirmek kolay zaten dil dosyası var onun oradna türkçeleştirebilirsin. Editleme konusunda ne düşünüyorsun ? Zaten script harika birşey belki tasarım değişimi iyi olabilir.

B

bedrettin

Misafir
swf

SempatiX' Alıntı:
Türkçeleştirmek kolay zaten dil dosyası var onun oradna türkçeleştirebilirsin. Editleme konusunda ne düşünüyorsun ? Zaten script harika birşey belki tasarım değişimi iyi olabilir.
Doğru türkçeleştirmek Mümkün yannız Çok karışık yani ingilizce Yerleri Türkçeye çeviriyorum ama Sayfalara baktığımda Bir Çoğunun mesela
Ör:
Admin setings = Yonetim Ayarları yazıorum fakat Admin Ayarları Çıkıyor karşıma ilginç bir Dil Dosyası Çok karışık yani İşin içinden tam olarak Çıkabilecekmiyim Bilmiorum Birde Register.php Dosyasında Zip Code Bölümüne herhangi birşey yazıldığı zaman Direk hata Veriyo Sanırım zip Code Bölümünü kaldıracağım ama kaldıracağım zaman da hata vermesinden Korkuyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.