önce evi ve evde kaç bayan oldugunu öğren... daha sonra git şöyle bi evin/apartmanın etrafını dolaş... kuytu bi köşe ara... (örnek aylardır çalışmadıgı belli bi araba.. veya apartmanda bi ölü nokta vs...) daha sonra buluşmadan yeterli zaman önce evden çık (nerede yaşıyosun bilmiyorum yarım saatle 4 saat arası değişebilir..) bi çiçekçi bul... ve evdeki her bayan için çiçek al.. ama onun çiçeğinde göze çarpan bi extra olsun... (tek yaşıyosa ucuza çıkar ohhh mis...) çiçekleri alırken aldıgın zamandan eve dönmenizin muhtemel oldugu zamanın üstüne 3 saat koy... çiçekçiye bunu söyle ki sana okdr dayanıcak bişiyler versin... (çiçekleri bırakıcağın ortam önemli burada ben bi kere güneşi hesaplamadım döndüğümde 10 yıl önce kurumaya bırakılmış gibilerdi
) gerekli işlemleri çiçeğe uygula onun evden çıkışını izle.. daha sonra çiçeği zula ya bırak.. buluşma yerine geç kal... (abartmadan) buluş gez toz eğlen ne istersen yap eve dönerken 2 alternatifin var... ya önceden bi şekilde bi yerlerde bir BEYAZ şarabın olucak... yada bi şekilde şarabı alıcaksn ama sürpriz olmazsa onun gözünde yatağa atmak için yapılmış bi hamle olarak görülebilir... ters teper.. önceden ayarla.. eve gir.. ortama bak... (eğer bayan alkol almaya müsaitse çakır keyfe kadar biraz için... ama şarap içicek daha karıştırmasın... çok) sigaram bitmiş de veya uydur bi bahane çık evden.. sadece 30 sn içinde elinde çiçek ve şarapla dönebilirmisin???? bence yeterince unutulmaz bi anı olur onun için.. ama bence 2. buluşma bazı şeyler için erken ağırdan al.. eğer değer veriyorum diyorsan...
unutmadan eve çağırılmazsan yaptıgın sürpriz boşamı gidicek? hayır... yanından ayrıldıkdan 30 dakika sonra göz atması için zulayı söyle.. iyi sürpriz olucaktı ama şansım tutmadı fln yap...
(bayanlardan yorum alabilirmiyiz ne kdr unutulmaz???)
daha iyi bişiylerde çıkardıda uykum var...