İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birşeyin Orjinalliğini Neye Göre Söyleriz?

Birşeyin Orjinalliğini Neye Göre Söyleriz?

• Kullanılan toplam oy
    10

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar başlık gayet açık bir ürünün orjinalliğini neye göre söyleriz? Lütfen ankete katılın.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Fiyatına göre söyleyebiliriz diye düşünüyorum. Etiketleri taklit ediyorlar, logoları taklit ediyorlar ama fiyatlar orjinallerin diğer korsan ürünlerinkine nazaran daha fazla oluyor. Ha fiyatıda taklit edemezler mi ? ederler tabii. Karmaşık bir konu

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Kesinlikle satıldığı yer pazarda orijinal mal bulamazsın ama diyelim adidas : adidasın yetkili satıcısında ya da şatafatlı spor giyim mağazalarında gördüklerin orijinaldir.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Birde orijinal eğer ayakkabı için düşünüyorsak o iplerin takılı olduğu yerin arkasında bulunan süngerli yerin arkasında bir tane beyaz yer var orada numarası falan yazıyor. Korsan olan ayakkabılarda o kısmı göremiyoruz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ben çarpadan giyiniyorum (çarşamba pazarı) mesela kinetixler 80 tl çok ucuz, adidas çorap 1.50 tl 3 çift hemde, herşeyleri tam, logosu zırtı pırtı aynı.

xmx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
piyasada daha önce çok az benzeri olan bir ürün olmalı. Google yada hotmail gibi geldiğinde yenilik getirmeli.

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
piyasada daha önce çok az benzeri olan bir ürün olmalı. Google yada hotmail gibi geldiğinde yenilik getirmeli.

bencede bir ayakkabı alıyorsam benzersiz olmalı ve yahoo gibi köşeye koymamalıyım google gibi hotmail gibi sürekli kendini yenilesin sürekli giyelim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.