Merhaba Arkadaşlarim Ben Ne Kadar Savunma yaparsam Yapayım Biliyorumki inanmıyacaksınız bana Ama Sizi gibi Tecrübeli insanlar bence Bu Gibi Yorumlar Yapmamalıydılar En Azından Biri Gelip Msnde Veya Başka Bir Şekilde bana BiLdirebilirdi Uyarabilirdi Değilmi Evet Ben Filistine Yardım Edeceğim Bunun Üzerinede Yemin Ettim Bunuda iLk Ablamın Bana Söylemesiyle BaŞLAdım web Tasarımda Çok iyi Olduğum Söylenemez Ama Gayet iyiyim Kendime Yetecek Kadar Lise3 e gidiyorum Bilgisayar Programcılığı Okuyorum 1989 istanbuL Doğumluyum. Hakkımda Bir Çok Konuşmalar Oldu (Adi,Şerefsiz,Hırsız vs. Vs) Peki Bunlar Neye Dayanılarak Söylendi ??? Bir BiLsem Bunu Başka Kişiler Tarafından Yapılsa CahiL insanlar Tarafindan Yapılsaydi içim Yanmiyacakti. ama bunu biLen Arkadaşlarım Tarafından Yapılması Beni Gerçekten Üzdü ve Biraz da Düşündürdü. Ne Yalan Söyliyeyim Üzüldümde Yani. Hakkımda Çıkan Dedikodular Beni Üzmedi Gerçekten Ben Sadece Böyle insanların Sadece Bir Konuya Uyması Beni Üzdü. Evet Filistine Yine Yardım Edeceğim Gelecek iLk Paramı DenizFenerine Bağışlıyacağım Ve And Olsunki Dekontumu Bu Sitede YayınLıyacağım Lütfen birdaha Yargı Yaparken Bunun Ön Yargısı Olmasin Rica Ediyorum.