İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Biz türkler filistine işte bu şekilde yardım ediyoruz :D

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanliz bu arkadasin yaptigi gercekten iyi bir sey degil

Ama sunudua dusunmeden edemedim, belki adsense gelirini filistine bagislayacaktir?

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nerden biliyorsunuz adami bu kadar elestirmissiniz belkide allah icin yapiyordur hepiniz bosu bosuna adamin tum gunahlarini aliyorsunuz emin olmadan on yarginizla hemen damgayi vurmussunuz. google da sikayet edin adamin hesabi kapansin eger gercekten yardim yapiyorsa o kadar insanin hakkini yersiniz.

tebrikler ey turk gencligi.

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu dediklerinize inanmak mümkün gözükmüyor maalesef.

ben mumkun demiyorumki sadece bilip bilmeden konusup insanlari suclamayin diyorum, sorup sorusturmadan bilip bilmeden hem ihtiyaci olan insanlarin onunu kesmis oluyoruz hemde bir yardimseverin gunahini aliyoruz.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pardon konu başlıgı yanlıs olmus : z türkler filistine işte bu şekilde yardım ediyoruz :D

ne demek istediğimi allatki linke tıklayarak görebilirsiniz ;

http://www.guzelmekan.com/

bu site admini kimse merak ediyorum acaba gerçekten yardım ediyormu msn i falan bulursam soracağım puaha :D

[email protected] nick linux site sahibi diye geçiyor

sanırım sahibi bu kişi.

yazık gerçekten yaptığı büyük ayıp.

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Merhaba Arkadaşlarim Ben Ne Kadar Savunma yaparsam Yapayım Biliyorumki inanmıyacaksınız bana Ama Sizi gibi Tecrübeli insanlar bence Bu Gibi Yorumlar Yapmamalıydılar En Azından Biri Gelip Msnde Veya Başka Bir Şekilde bana BiLdirebilirdi Uyarabilirdi Değilmi Evet Ben Filistine Yardım Edeceğim Bunun Üzerinede Yemin Ettim Bunuda iLk Ablamın Bana Söylemesiyle BaŞLAdım web Tasarımda Çok iyi Olduğum Söylenemez Ama Gayet iyiyim Kendime Yetecek Kadar Lise3 e gidiyorum Bilgisayar Programcılığı Okuyorum 1989 istanbuL Doğumluyum. Hakkımda Bir Çok Konuşmalar Oldu (Adi,Şerefsiz,Hırsız vs. Vs) Peki Bunlar Neye Dayanılarak Söylendi ??? Bir BiLsem Bunu Başka Kişiler Tarafından Yapılsa CahiL insanlar Tarafindan Yapılsaydi içim Yanmiyacakti. ama bunu biLen Arkadaşlarım Tarafından Yapılması Beni Gerçekten Üzdü ve Biraz da Düşündürdü. Ne Yalan Söyliyeyim Üzüldümde Yani. Hakkımda Çıkan Dedikodular Beni Üzmedi Gerçekten Ben Sadece Böyle insanların Sadece Bir Konuya Uyması Beni Üzdü. Evet Filistine Yine Yardım Edeceğim Gelecek iLk Paramı DenizFenerine Bağışlıyacağım Ve And Olsunki Dekontumu Bu Sitede YayınLıyacağım Lütfen birdaha Yargı Yaparken Bunun Ön Yargısı Olmasin Rica Ediyorum.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
güzel demişsin ama bazı noktaları kaçırıyosun.

öncelikle filistine - veya denizfeneri dolaylı olarak - yardım edeceksen, bundan bi karşılık beklemeden ve gizlice yapacaksın. hoş olmayan şu; filistin nedir? kardeşimiz gibi gördüğümüz bi ülke bu ülkeye kardeşlik duymamızın birinci sebebi kuşkusuz ki Müslüman olmaları.

dinimizde yapılacak iyiliklerin gizli yapılması uygun görülmüştür (ki mantıksal olarak da doğru bişey). senin yaptığın iki türlü açıklanabilir:
1. (burda hissedilen şey) duygu sömürücülüğü
2. dinimiz hakkında fazla bilgin olmaması.

o yazıyı eklemeseydin 1. şıktaki şekilde düşünülmeyecektin. ama bu şekilde bişey kimsenin hoşuna gitmez.

burda kimse senden filistine yardım yapmanı beklemiyor. Dekont mekont göndermene gerek yok. iyiliğini yine yap, ama gizlice yap ve yüreğinde sakla dekontunu.

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
evet belkide haklısınız ama ne bileyim işte onu düşünerek yapmıştım duygu sömürücülüğü felan olarak düşünmemiştim ben kendi iyi niyetimi bir nebzede olsun kullanarak yapmıştım bunun hata olduğu yeni aklıma dank etti. evet HAKLILAR beni protestoya ama bana kullanılan kelimeler i hak etmiyordum bence beni üzende bu oldu ya dediğim gibi bu lafları bana cahil insanların değil bilenlerin söylemeleri beni üzdü. hadi ben birşeyi bilmiyorum onlardamı bilmiyor hadi bilmiyorum da demiyelimde onu düşünemedim. en azından bir allahın kulu gelipde bir soru sormadi veya sen neden bunu böyle yazıyorsun bence kaldır tepki alırsın felan? yok ben bişi anlayamadım bu işten. kimseye sitem ettiğim yok dedim ya sadece üzüldüm. beni başka biri olarak tanımalarını istemem. ben sadece www.guzelmekan.com sitesi sahibi olarak tanınmak isterdim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.