İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blaunacht havuz hesapları

blaunacht

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar neobux havuz hesabı açıyorum. Tıklama başı vereceğim ücret sizden kazanacağım paranın yarısıdır. Ödemeler paypal yoluyla yapılmaktadır. Minimum ödeme yoktur. Üye olan arkadaşlar bana ö.m. yoluyla paypal adreslerini ve üye oldukları k.adını yollarlarsa çok iyi olur. Günde 4 reklam çıkmaktadır. Ödemeler cumartesi veya pazar günü yapılmaktadır.

banner9.gif

Üyelik Linki:Neobux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.

Havuz Hesabına Katılanlar:
1)ModifiyeX
2)sbsfile
3)poutsooos
4)bldlss
5)askasurgun
6)ssoner1907
7)serhat54
8)bora77
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Greatestbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 35 tık yapmış olmanız gereklidir. 35 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

banner1.png

Üyelik Linki:Greatestbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Greatest Bux Havuz Hesabı
1)unnamedfeeling
2)ssoner1907
3)bora77
4)kingpegasus
5)nomad55
6)aras09
7)quartz1928
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Glikko ödemelerini haftasonu yapmaktayım. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 40 tık yapmış olmanız gereklidir. 40 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 4 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

glikko468x60.gif

Üyelik Linki:Glikko Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.

Glikko Havuz Hesabı

1)unnamedfeeling
2)nomad55
3)aras09
4)ssoner1907
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Ronaclick ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Siz her reklama tıkladığınızda bana site 0,0025$ vermektedir. Bende size bu bedelin yarısı ödeyeceğim. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum benim sizden kazandığım paranın 0,04$ olması gereklidir. 0,04$ altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 8 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

banner1.png

Üyelik Linki:Ronaclick Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.

1)nomad55
2)unnamedfeeling
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Bninvestmentbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,00125$ dır. Ödeme alabilmeniz için tıklama sınırı yoktur. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

banner1.png

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Üyelik Linki:Bninvestmentbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.

Not: Fake hesap açanlar tespit edildiğinde kesinlikle havuzdan çıkarılıp ödemeleri yapılmaz.
Not2: Düzenli tıklama yapmayacak arkadaşlar havuz hesabına katılmazlarsa sevinirim.
Not3: Greatestbux havuz hesabı eklenmiştir.
Not4: Glikko ve neoptc havuz hesabı eklenmiştir.
Not5: Eğer paypal benim insiyatifim dışında doğru para gönderim şekline rağmen kesinti yaparsa bu kesintiden kesinlikle şahsım sorumlu tutulamaz.
Not6: Bir havuzun dondurulduğu açıklandığı tarihten itibaren ödeme yapılmaz.
Not7: Ödeme alınana kadar glikko ödemeleri yapılmayacak fakat tıklar sayılacaktır. Ödeme alındığında ödemeler yapılacaktır. Ödeme alınamazsa glikko havuz hesabı kapatılırsa tıklarınız toplu bir şekilde ödenecektir.Ayrıca ronaclick havuz hesabı eklenmiştir.
Not8: Neoptc havuz hesabı yetersiz katılım ve tık ücretlerinin çok düşük olması nedeniyle kapatılmıştır. Hesap üyelerine paraları gönderilmiştir. Ayrıca bninvestmentbux havuz hesabı eklenmiştir.

**blaunacht tık ücretlerini istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Arkadaş güvenilirdir güvenle havuzuna üye olabilirsiniz...

bbaday

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende arkadasın havuzundayım güvenilir bir arkadaş

blaunacht

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu düzenlenemiyor bende buraya ekleyeyim yeni maddeleri bari.

Not9: Glikko havuz hesabı geçici olarak durdurulmuştur. Durdurulma tarihinden itibaren tık sayıları sayılmayacaktır.

Ayrıca bu haftaki ödemeler önümüzdeki haftaya kadar sarkabilir. En geç haftaya pazara kadar toplu şekilde yapılacaktır.

blaunacht

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Neobux Ödemelerinin Listesi
07082010neobux.png

Greatestbux Ödemelerinin Listesi
08072010greatestbux.png

Glikko Ödemelerinin Listesi(Bu havuz hesabı geçici süreyle dondurulmuştur.Tıklamalar bu ödemeden itibaren sayılmayacaktır.)
07082010glikko.png

Bninvestmentbux Ödemelerinin Listesi
07082010bninvestment.png

Ronaclick Ödeme Listesi:
Ödenen Kazanılan Nick Devreden
0,04 0,08 unnamedfeeling 0,00
0,02 0,04 nomad55 0,01
0,00 0,03 dolucana 0,03
0,00 0,03 adrenalin 0,03
0,00 0,03 Tudoshikame 0,03

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.