Arkadaşlar neobux havuz hesabı açıyorum. Tıklama başı vereceğim ücret sizden kazanacağım paranın yarısıdır. Ödemeler paypal yoluyla yapılmaktadır. Minimum ödeme yoktur. Üye olan arkadaşlar bana ö.m. yoluyla paypal adreslerini ve üye oldukları k.adını yollarlarsa çok iyi olur. Günde 4 reklam çıkmaktadır. Ödemeler cumartesi veya pazar günü yapılmaktadır.
Üyelik Linki:Neobux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Havuz Hesabına Katılanlar:
1)ModifiyeX
2)sbsfile
3)poutsooos
4)bldlss
5)askasurgun
6)ssoner1907
7)serhat54
8)bora77
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Greatestbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 35 tık yapmış olmanız gereklidir. 35 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.
Üyelik Linki:Greatestbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Greatest Bux Havuz Hesabı
1)unnamedfeeling
2)ssoner1907
3)bora77
4)kingpegasus
5)nomad55
6)aras09
7)quartz1928
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Glikko ödemelerini haftasonu yapmaktayım. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 40 tık yapmış olmanız gereklidir. 40 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 4 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.
Üyelik Linki:Glikko Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Glikko Havuz Hesabı
1)unnamedfeeling
2)nomad55
3)aras09
4)ssoner1907
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Ronaclick ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Siz her reklama tıkladığınızda bana site 0,0025$ vermektedir. Bende size bu bedelin yarısı ödeyeceğim. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum benim sizden kazandığım paranın 0,04$ olması gereklidir. 0,04$ altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 8 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.
Üyelik Linki:Ronaclick Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
1)nomad55
2)unnamedfeeling
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Bninvestmentbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,00125$ dır. Ödeme alabilmeniz için tıklama sınırı yoktur. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Üyelik Linki:Bninvestmentbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Not: Fake hesap açanlar tespit edildiğinde kesinlikle havuzdan çıkarılıp ödemeleri yapılmaz.
Not2: Düzenli tıklama yapmayacak arkadaşlar havuz hesabına katılmazlarsa sevinirim.
Not3: Greatestbux havuz hesabı eklenmiştir.
Not4: Glikko ve neoptc havuz hesabı eklenmiştir.
Not5: Eğer paypal benim insiyatifim dışında doğru para gönderim şekline rağmen kesinti yaparsa bu kesintiden kesinlikle şahsım sorumlu tutulamaz.
Not6: Bir havuzun dondurulduğu açıklandığı tarihten itibaren ödeme yapılmaz.
Not7: Ödeme alınana kadar glikko ödemeleri yapılmayacak fakat tıklar sayılacaktır. Ödeme alındığında ödemeler yapılacaktır. Ödeme alınamazsa glikko havuz hesabı kapatılırsa tıklarınız toplu bir şekilde ödenecektir.Ayrıca ronaclick havuz hesabı eklenmiştir.
Not8: Neoptc havuz hesabı yetersiz katılım ve tık ücretlerinin çok düşük olması nedeniyle kapatılmıştır. Hesap üyelerine paraları gönderilmiştir. Ayrıca bninvestmentbux havuz hesabı eklenmiştir.
**blaunacht tık ücretlerini istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.

Üyelik Linki:Neobux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
1)ModifiyeX
2)sbsfile
3)poutsooos
4)bldlss
5)askasurgun
6)ssoner1907
7)serhat54
8)bora77
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Greatestbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 35 tık yapmış olmanız gereklidir. 35 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

Üyelik Linki:Greatestbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Greatest Bux Havuz Hesabı
1)unnamedfeeling
2)ssoner1907
3)bora77
4)kingpegasus
5)nomad55
6)aras09
7)quartz1928
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Glikko ödemelerini haftasonu yapmaktayım. Tık başı ücret 0,0025$ dır. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum 40 tık yapmış olmanız gereklidir. 40 tık altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 4 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

Üyelik Linki:Glikko Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Glikko Havuz Hesabı
1)unnamedfeeling
2)nomad55
3)aras09
4)ssoner1907
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Ronaclick ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Siz her reklama tıkladığınızda bana site 0,0025$ vermektedir. Bende size bu bedelin yarısı ödeyeceğim. Ödeme alabilmeniz ödeme yapılacak zamana kadar minimum benim sizden kazandığım paranın 0,04$ olması gereklidir. 0,04$ altında kalanların ödemeleri bir sonraki haftaya devreder. Ayrıca sitede günde 8 adet reklam çıkmaktadır. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

Üyelik Linki:Ronaclick Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
1)nomad55
2)unnamedfeeling
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Bninvestmentbux ödemeleri haftasonları yapılmaktadır. Tık başı ücret 0,00125$ dır. Ödeme alabilmeniz için tıklama sınırı yoktur. Üye olan arkadaşların üye olduktan sonra üye oldukları kullanıcı adı ve paypal adreslerini bana özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
Üyelik Linki:Bninvestmentbux Havuz Hesabına Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Not: Fake hesap açanlar tespit edildiğinde kesinlikle havuzdan çıkarılıp ödemeleri yapılmaz.
Not2: Düzenli tıklama yapmayacak arkadaşlar havuz hesabına katılmazlarsa sevinirim.
Not3: Greatestbux havuz hesabı eklenmiştir.
Not4: Glikko ve neoptc havuz hesabı eklenmiştir.
Not5: Eğer paypal benim insiyatifim dışında doğru para gönderim şekline rağmen kesinti yaparsa bu kesintiden kesinlikle şahsım sorumlu tutulamaz.
Not6: Bir havuzun dondurulduğu açıklandığı tarihten itibaren ödeme yapılmaz.
Not7: Ödeme alınana kadar glikko ödemeleri yapılmayacak fakat tıklar sayılacaktır. Ödeme alındığında ödemeler yapılacaktır. Ödeme alınamazsa glikko havuz hesabı kapatılırsa tıklarınız toplu bir şekilde ödenecektir.Ayrıca ronaclick havuz hesabı eklenmiştir.
Not8: Neoptc havuz hesabı yetersiz katılım ve tık ücretlerinin çok düşük olması nedeniyle kapatılmıştır. Hesap üyelerine paraları gönderilmiştir. Ayrıca bninvestmentbux havuz hesabı eklenmiştir.
**blaunacht tık ücretlerini istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.