İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blinko Komikliği ve Reklamı

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Biraz önce MSN'imi açtım kişilerin olduğu yüzer tabloda altta "Advertisements" bölümü var bir baktım blinko oraya reklam vermiş ama KOMEDİ :D

Neyse ilk resmimize geçelim. Blinko burayla kesin çok uğraşmış çünkü biraz yaratıcı olmuş Tarkan'ın şarkısını bilmeyen bile çıkacaktır ama olsun bilemesenizde Blinko size şarkı indirtir problem etmeyin :D
1
32095125rl8.jpg

İkinci resmimizde Blinko'nun "off canım sıkıldı sıktı bu reklamlara soru bulma olayı " dediği an ve insanlara "bunu sen kesin bilemezssin" lansesi yapıldığı soru "çok zorlanıyoruz cevaplamalıyız kesin bulmalıyız :D" Hey Allah'ım yarabbim...
2
62830390ab3.jpg

Ve Taa Taaaaa sorularda 4 şık var bilseniz de olur bilmesenizde siz blinkodan mutlaka birşey indirip blinko'nun sizi kazıklamasına izin vereceksiniz. İşte o kare :D:D
3
19197451fp9.jpg

Sonuç
Şimdi konu size geyik gibi gelebilir ama aslında geyik değil insanları ne şekilde olursa olsun melodi indirtmeye çalışan bir zihniyet, adsense de ne kadar engellesek de ne kadar filitrelesek de adamlar hergün yeni bir alan adı ile çıkıyorlar ve adsense de tıklama başına verdiği para malumunuz. Reklam verme reklamla şirket tanıtma olayı bu değildir. Bu düpedüz insanları salak yerine koymaktır. Hepimizin reklamını yaptığı şeyler var umarım bu kıssadan hisse reklam verirken göz önünde bulundurmanız gereken şeyler için faydalı olmuştur...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya o site engellenmiyor yaa fitreledim gene cıkıyor kurtuluş yok o siteden

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bi tane daha var flash reklamları.Yanlışı seçiyorum salak script doğru cevap diyor. :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Madem bu kadar rahatsiz ediyor sizi, girin servisi meşkul edin.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Can sıkıcı bir site ve reklamları insanları boşu boşuna kandıryorlar ... Sinir bozucular. Daha öncede bahsetmiştik bunun engelennmesiyle ilgili ama sonuc "0" (SIFIR)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.