schumifan' Alıntı:güzel kardeşim gördükkü anlama konusunda problemlerin var birincisi blinkonun sahibiyim diye bir terim kullandımı hatırlamıyorum.
ikincisi blinko h.sonu calismiyor.
üçüncüsü h.sonu ben buradan mesaj yazarım istersem yonjada yazarım istersem oradan yazarım bu benim calistım anlamına gelmez ki istedim zaman istedimi yaparım.
Blinko'nun bana verdiği yetkiyle istediğime üyelik açarım istediğime açmam neticede üyelik açılan sitenin sorumluluğunu alıyorum.
dolayısı ile seninkiler boş laf ve kuruntudan ileri gitmez ha siten ve sen bir kayıpmısındır kesinlikle değil.
Türkiye'de marka olmuş binlerce site Blinko ile calisiyor sen olsan nolur olmasan nolur![]()
schumifan' Alıntı:senin yaklaşım tarzın baştan ön yargı yoksa beni araştırsan kim olduğumu ve nasıl biri olduğumu iyi biliriler.
sen tek başına birey olarak böyle düşünebilirsin. ama sana benimle calismaktna dolayı oldukça mutlu olduğunu ve sonsuz güvendiğini söyleyecek bi 100 adam rahat cikar.
yanlış anlama webmasterlardan bahsediyorum büyük sitelerden değil![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.