İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blinko?

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
schumafin benımde sitem degerlendırılmedı hatırlıyorsan sana bır maıl atmıstım bır yanıt alırsam mutlu olurum

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok güzel açıklama yapmıssın şerefden yoksun filan diye tebrik ederim. Zaten Şerefi yönetimden bilet alarak gerçek taraftari kapi önünde tutan 3 tane işi gücü olmayan adam belirliyor bu camiada.

schumifan' Alıntı:
güzel kardeşim gördükkü anlama konusunda problemlerin var birincisi blinkonun sahibiyim diye bir terim kullandımı hatırlamıyorum.

ikincisi blinko h.sonu calismiyor.

üçüncüsü h.sonu ben buradan mesaj yazarım istersem yonjada yazarım istersem oradan yazarım bu benim calistım anlamına gelmez ki istedim zaman istedimi yaparım.

Blinko'nun bana verdiği yetkiyle istediğime üyelik açarım istediğime açmam neticede üyelik açılan sitenin sorumluluğunu alıyorum.

dolayısı ile seninkiler boş laf ve kuruntudan ileri gitmez ha siten ve sen bir kayıpmısındır kesinlikle değil.

Türkiye'de marka olmuş binlerce site Blinko ile calisiyor sen olsan nolur olmasan nolur:)

U

uzaymerkezicom

Misafir
anlama konusuna gelince, bu forumun konu başlığını hiç okumadınız galiba
senin burada yazman baştan bir hata anca özel pm atarsın ve ilk soruya cevap verirsin... amacım ne değildir ne değildir tanımak sadece. yine memnun olurum nedir kazançları kullananlardan falan bi araştırma yapıyorum.

sorumluluk alabilmek öle kolay olmaz. Sorumluluk almış olsaydın bir müşteriyi ve bence bi çok müşteriyi daha bu şekilde kaybetmezdin.

tam tersi sorumluluk alamadığın için durum budur. Senin ve blinkoyu ayırıyorum
blinko büyük bir firma ve senle bile işleri yürütebiliyor. yani sana rağmen demek istedim.

benim kaybedicek bi şeyim yok. Ama sen bu tarzınla hem kendine hem de blikoya gireceklere yeterince zarar açtın. İnsanlık namına boş bir vaktimde bu bana karşı bu forumda yer alan tutumlarını gerekli yerlere duyurucam. Benim insanlarım bu tutumlara layık değil.

Türkiye'de marka olmuş binlerce site Blinko ile calisiyor evet onlara karşı tarzın daha YUMUŞAK olmuştur eminim. ee başta yumuşak sonra giderek sesin yükselecek di mi ...

"sen olsan nolur olmasan nolur"

arkadaşlar tarza dikkatle bakın buna layık görüyosanız kendinizi buyrun blinkoya...

Ha o söz "sen olsan nolur olmasan ne olur" kavramı döner dolaşır gene ilk sahibini bulur... her kötü söz gibi. Blinko ödemeleri şartları vesaire doğru dürüst bi bilgi veriyosanız iyi olur yoksa daha fazla uzatmayalım konuyu.

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin yaklaşım tarzın baştan ön yargı yoksa beni araştırsan kim olduğumu ve nasıl biri olduğumu iyi biliriler.

sen tek başına birey olarak böyle düşünebilirsin. ama sana benimle calismaktna dolayı oldukça mutlu olduğunu ve sonsuz güvendiğini söyleyecek bi 100 adam rahat cikar.

yanlış anlama webmasterlardan bahsediyorum büyük sitelerden değil:)

R

RTSngz

Misafir
Schumifan siirgemisi.com için cevap yazmamanın nedeni kabul edilmemem midir?

onurcakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
schumifan' Alıntı:
senin yaklaşım tarzın baştan ön yargı yoksa beni araştırsan kim olduğumu ve nasıl biri olduğumu iyi biliriler.

sen tek başına birey olarak böyle düşünebilirsin. ama sana benimle calismaktna dolayı oldukça mutlu olduğunu ve sonsuz güvendiğini söyleyecek bi 100 adam rahat cikar.

yanlış anlama webmasterlardan bahsediyorum büyük sitelerden değil:)

seninle calismaktan dolayı oldukça mutlu ve sonsuz güveniyorum;)

U

uzaymerkezicom

Misafir
Herkes özünde iyidir, seni henüz kişilik olarak tanımadım farklı renkli yönlerin olduğu açık, sporla ilgileniyorsun, yonja da takılıyorsun falan. Yeri geldiğinde yumuşayabiliyorsunda. Son mesajlarından anladığım kadarıyla. Gayet güzel.

Blinko büyük bi firmaya benziyor ödemelerini de yapacak gibi. Yapmasa zaten ödeme yapan hali hazırda başka bi firma daha var. Ayın kaçı yapar, kaç para verir falan hala bi yanıt vermemen veya kimsenin vermemesi enteresan bi olay.

Benim şahsi düşüncem farklı olabilir. Ama benim için doğrudur ve kesindir. Herkes yaşayacak ve bunu kendi görecek. Olay sadece yaklaşım tarzınla ilgili. İnsanlara böyle davranamazsın. Umarım anladın.

Sahip olduğun kimliğini blinkodaki sıfatlarından ayırırsak geriye şu söz kalıyor.
"Sen olsan ne olur olmasan ne olur." Bu söz blinko konusunda objektif bilgi arayan birisine veya sana, webmaster aliye, ayşeye herkese söylenmiştir.

Seni araştırıyorum zaten, amerikadaki ve ingilteredeki müşteri destek bölümlerine hakkında sevabına bi rapor verdim. Bundan sonra türk webmasterlarına karşı tutumlarını çok daha yakından takip edeceğim.

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İstediğin şekilde istediğin kişiye rapor vermekten özgürsün büyük bir ailede ters davrandığım tek kişisin birazda aynaya bakmakta her zaman fayda vardır.

sana söylediğim cümleleri webmasterlara yönelikmiş gibi algılaman biraz saçma oluyor çünkü bende webmasterim:)

raporların konusunda ve bundan sonraki araştırmalarında başarılar dilerim benim için kaygı verici sorunlar değil.

daha fazla uzatmanın anlamı olmadığı kanısındayım.

U

uzaymerkezicom

Misafir
Ters davrandığını kabul etmene sevindim. Bu bir ilerlemedir bence. Ben de 7 senedir ilişki içinde olduğum 100'ü aşkın sponsordan bir tek senin tarzını hiç beğenmedim nedense. Hala başka şeyler konuşuyor ve forumdaki esas sorulara cevap vermiyorsun.

O sözü bana karşı kullandıysan, webmasterlara karşı değil bana karşı ise, son mesajında öyle bir anlam çıkıyor "sen olsan ne olur olmasan ne olur" , " sen bir kayıpmısın hiç" gibi kelimeleri burada editleyinceye veya yeni mesajla geri alıncaya kadar devam edicem. Sırayla tüm blinko müşteri hizmetleri, amerikadaki fedaral trade commission. Ve son olarak avukatım. konuya dahil olacak.

Umarım herkese iyi örnek olur bu.

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Avukatınızla size başarılar dilerim. dava bilgilerini pm atarsınız avukatımı bilgilendiririm.

edit: ayrıca siteniz calmp3.com yasal bir site değil bundan sizin avukatınız bilgi sahibi bilemem ama benimki bilgi sahibi olacaktır madem dava açıyorsunuz.

U

uzaymerkezicom

Misafir
Boş vaktim oldukça devam ederim sıralamaya artık daha fazla yazmana gerek yok.

Son olarak en temel anayasa kuralıda bilgilerin gizliliği ilkesidir. Son olarak görüyorum ki kişisel bilgilerin güvenliğide söz konusu değil blinkoda.

istediği zaman bu arkadaş telefon açabilir veya bu bilgileri ortalık yerde paylaşabilir demek olmuyor mu?

benim site değil nerden çıkarıyorsun :) Ama bi çok mp3 sitesinde blinko reklamları dolaşıyor. Dolayısıyla blinko yasadışı mp3 işinden para kazanan taraf olmuyor mu?

Şu an gelen bir haber bu herkese olayı daha iyi görmeleri için iyi olur.
http://forum.iyinet.com/showthread.php?p=244206#post244206

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5