İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Block Backlink kastırdıktan sonrası?

exprc

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
merhabalar dostlar , sizlere bir sorum olucak
her şey iyi güzel do-follow - no-follow backlink alıyoruz comment post ediyoruz ya sonrası ; çoğu ne alexada nede googleda görünmüyor ..
backlink yaptıktan sonra neler yapmamız gerekiy ..
backlink için ping nasıl atılır comment mi pingletilmelidir yoksa yorum yaptığımız sayfamı.. bunlara bir açıklık getirebilecek yardımı dokunabilcek birilerinin burda olduğunu var sayarak sizlerden yardım bekliyorum
saolun

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
block backlink = blog backlink?

Blog commenting tek başına yeterli bir yöntem değildir. Ayrıca bence pek de etik sayılmaz.

- Çok fazla yorum yapılan sayfadan alınan backlinkin hiç bir yararı olmaz

- Yararlı olması için konu ile alakalı ve çok spam içermeyen sayfalardan alınmalıdır.

- Yeni siteler için fazla blog kasmak zarar verir.

- Alınan backlinkler index sayısı ile orantılı olmalıdır. 60 indexli sayfaya sahip bir sitenin binlerce backlinkinin olması doğal bir görüntü sayılmaz.

- Backlinkler alt sayfalara alınmalıdır. Bu iş planlanmış sayıda ve fazla abartmadan yapılmaldır.

- Baclinkleri indexletmek ve pingletmek için çeşitli araçlar kullanılabilir: Bkz: http://forum.iyinet.com/web-ipucu/152858-backlinkleri-toplu-indexletmek-icin-bir-site.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5