Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyinet vbulletin 4.x e gecebilir zaten vbulletin üzerinde blog oldugu için hem forum gölgede kalmayacaktır hemde forum ikisi aynı yerde birbiriyle ilişkili durumda olacaktır benim görüşüm vbulletin 4.x e geçip forum + blog denenebilir
Anasayfa için yapılabilir. Ben de kurulmasından yanaydım hala da yanayım ama yazıların belli bir kritere göre yazılması gerçekten düzgün Türkçe'ye sahip kişiler tarafından yazılmasından yanayım.
Üyeyi yazmaya teşvik edecek bir sistem olmalı.
Mesela kredi sistemi.
İnsanlar makale yazarak kredi kazanabilirler ve bu kredileri yine iyinet bünyesinde harcayabilirler. (Script alma, template alma, link verme vb. ticari kanallar)
Veya belli bir krediye ulaşınca bunu paraya dönüştürebilirler.
Üyeler 20 TL kazanacaklar diye saçma sapan yöntemlere başvuracaklarına, hem Türkçe'yi öğrenirler, hem de foruma katkıları olur, hem de 3-5 gelirleri olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.