İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog Yazısı

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PR3

Özgün İçerik

Güncel Blog'dan

Yazınıza , 3 gün boyunca site içerisi link verilecek , blogla beraber sürekli yaşayacak yazı

İçerisinde 3 link barınabilecek .

Yazılarınız tamamen özgün olmak kaydıyla ;

8 YTL /Yazı başı .

5 Yazı : 35 YTL

Site adresini pm ile isteyebilirsiniz .

Satılan yazı : 15/0

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Piyasayı niye bu kadar düşürüyosun? Siz böyle ucuz ucuz verdikçe olan bize oluyor.Kimse reklam vermek için bizi seçmiyor.

Rumuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide kardeşim sen karışamazsınki adam istediği fiyata yapar isterse bedava bile yapar

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
iyide kardeşim sen karışamazsınki adam istediği fiyata yapar isterse bedava bile yapar

Tabikide istediği fiyata yapar veya bedava yapar ama piyasayı düşürür.Herkesin 10 ytlye sattığı ürünü bu 5 ytlye satabilir ama o zaman piyasa batar.Biraz efektif düşünün.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yazı ne ile alakalı olacak ?

Yasadışı bir içerik olmasın da , farketmez.

Piyasayı niye bu kadar düşürüyosun? Siz böyle ucuz ucuz verdikçe olan bize oluyor.Kimse reklam vermek için bizi seçmiyor.

Arkadaşım özür dilerim . Piyasasını tam bilmiyorum açıkçası . Aycan diye bi adam 4$'a alıyordu ben de böyle yapayım dedim . Artırdım fiyatları tamam .

Tabikide istediği fiyata yapar veya bedava yapar ama piyasayı düşürür.Herkesin 10 ytlye sattığı ürünü bu 5 ytlye satabilir ama o zaman piyasa batar.Biraz efektif düşünün.

Özür dilerim tekrar .

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Pr 3 bloga senin en az 12-15 ytlye alman gerekir.Böyle piyasayı düşürmenin sizede zararı olur.İleride biri gelir a mahmutta 3 liraymış senden niye alıyım der.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.