İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bloga edtör arayanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forum-guzel.tk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben olurum Oyunlarla ilgili makale spor haber her türlü makale yazılır türkçe sadece olcucağım yerde edtör admin gibi yetki istiyorum yani blogdaki konuları filan açmak sşştyorum bende öm den msj artın isteyen arkaşlar burdkai yazımdan krokmayı makale yaarken özenniyorum ve bitiridkten osnra kontrol ediyorum

forum-guzel.tk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hızlı yazdım abiicğim sen bunlara bakma ben bakmadan yazıoym o yüzden zaten ola ibilir onu söliyim pcm deki masa sütü resimi süper bişe yaa buraya koysa m desem ban yeerim +18 yaniiiii :D:DD:D.D:d:d
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
arkadaşlar çözdüm ben bu şahsiyeti avatarındaki kimligini ele alırsak kro magnun muydu neydi tam bilmiyorum o kişi sanırım :)

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ötenazi istiyorum kendim için. Lütfen arkadaşlar bari bunu çok görmeyin bana.

şaka olduğunu düşünüyorum artık. Kameralar nerde el sallayalım da bitsin. Lütfen.

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar çözdüm ben bu şahsiyeti avatarındaki kimligini ele alırsak kro magnun muydu neydi tam bilmiyorum o kişi sanırım :)

Hocam şu mübarek günde sen beni güldürdün ya Allah'da seni güldürsün ne diyim. :) Kahkalar atıyorum valla. :)

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hay Allah ım yinemi. Allah akıl fikir versin buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.