İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger’dan PHP-MYSQL Özel Scripte Link Yapısı Değişmeden İçerik Aktarımı

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Blogger’da barınan bir sitemi özel bir php-mysql tabanlı haber scriptine taşımayı düşünüyorum. Bu işlem için yaklaşık 2000 içeriği blogger’dan bu scripte google index’i ve içeriklerin link yapısı değişmeden taşımak istiyorum. Geçmeyi planladığım php-mysql yazılımı yapan arkadaşımız bunun pek mümkün gözükmediğini ifade etti, konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar gerekirse ücret karşılığında yardımcı olabilirler mi? Bu işlem yapılabiliyorsa aralık ayı sonunda taşıma işlemini gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Kesin ve hatasız bu işi yapabilirim diyen arkadaşla ücret konusunda anlaşabilirsek bu işlem yazılımcı arkadaşlada irtibata geçilerek aralık ayı sonunda yaptırılacaktır. Aralık ayı sonunda anlaşılan ücret iş öncesinde işi yaparım diyen arkadaşa peşin olarak ödenecektir.

Not: Blogger’dan wordpress’e içerik aktarılabiliyor ve blogger’dan wordpress’e aktarılabilen içeriklerin linkide blogger’la aynı olacak şekilde değiştirilebiliyor. Wordpress php-mysql olduğuna göre ve bu işlem yapılabildiğine göre php-mysql yazılım için de yapılabilir diye düşünüyorum.

gemius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adresleri PM yoluyla gönderebilirseniz inceleme yapmak isterim.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
çok basit bir yol var.bloggerdeki içeriği php fıkra scriptine aktardım adresleri pm at bakalım. özellikle kendi yaptırdığın scriptin sitesini ya da benzerini gönder.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
konu kapsamında haber scripti arayışımda var, hangi haber scripti olacağını henüz netleştirmedim, bu nedenle gemius arkadaşımıza pm ile msn bilgilerimi gönderdim; smartcoder bot ve içeriği taşıma konusunda; zubar içeriği taşıma konusunda notumu aldım, script netleştikten sonra sizinle irtibata geçeceğim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.