Bloggerda barınan bir sitemi özel bir php-mysql tabanlı haber scriptine taşımayı düşünüyorum. Bu işlem için yaklaşık 2000 içeriği bloggerdan bu scripte google indexi ve içeriklerin link yapısı değişmeden taşımak istiyorum. Geçmeyi planladığım php-mysql yazılımı yapan arkadaşımız bunun pek mümkün gözükmediğini ifade etti, konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar gerekirse ücret karşılığında yardımcı olabilirler mi? Bu işlem yapılabiliyorsa aralık ayı sonunda taşıma işlemini gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Kesin ve hatasız bu işi yapabilirim diyen arkadaşla ücret konusunda anlaşabilirsek bu işlem yazılımcı arkadaşlada irtibata geçilerek aralık ayı sonunda yaptırılacaktır. Aralık ayı sonunda anlaşılan ücret iş öncesinde işi yaparım diyen arkadaşa peşin olarak ödenecektir.
Not: Bloggerdan wordpresse içerik aktarılabiliyor ve bloggerdan wordpresse aktarılabilen içeriklerin linkide bloggerla aynı olacak şekilde değiştirilebiliyor. Wordpress php-mysql olduğuna göre ve bu işlem yapılabildiğine göre php-mysql yazılım için de yapılabilir diye düşünüyorum.
Not: Bloggerdan wordpresse içerik aktarılabiliyor ve bloggerdan wordpresse aktarılabilen içeriklerin linkide bloggerla aynı olacak şekilde değiştirilebiliyor. Wordpress php-mysql olduğuna göre ve bu işlem yapılabildiğine göre php-mysql yazılım için de yapılabilir diye düşünüyorum.