İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger için meta tag vs. ihtiyaç varmı???

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Blogumu seo analiz sitelerinde test ettiriyorum hep açıklama ve meta tag eksik diye sorunlar gösteriyor.Sizce blogger blogum için meta tag vs. seo araçlarını uygulamam gereklimi yoksa bloggerde fazla bi önemi yokmu.Meta tag, keywordler vs. kullanmadığım halde googleda hep iyi yerlerde çıkıyorumda o yüzden soruyorum.Mesela googleda şikayet var kelimesinde ikinci sırada sikayetvar.com dan sonra çıkıyorum veya nfs pro street , call of duty 4 gibi kelimelerde hep ilk sayfada çıkıyorum.Buna rağmen meta tag vs. kullanmamı önerirmisiniz eğer meta tag uygularsam blogumda çıkan adsense reklamlarında bi farklılık olurmu yoksa hala içeriğe göremi reklam çıkar ve saçma sapan blogumla alakasız bir iki kelime (örneğin bedava mp3, free templates, seo, ceo, bedava hit gibi) kullanırsam google aramalarındaki durumum ve adsensenin bu kelimelere yalaşımı nasıl olur..

Cevaplarınızı bekliyorum...
İncelemek isterseniz blogum: http://geccetr.blogspot.com

Seo uzmanları cevap versede bizde ona göre ayarlamalar yapsak..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
blogger otomatikman kendi atarlar tagları o başlık, etiket dedikleri yerler aslında metalar

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
bende bir soru sorabilirmiyim ? Şimdi bir blogger açdım ve blog kurdum.Bunun veritabanını yedekleme şansım yada elimdeki veritabanını ekleme şansım varmı bloggere acaba ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Meta tag eklemene gerek yok bence, zaten hakettiğinden fazla ziyaretçi gönderiyor Google blogger'da barınan sitelere. Google'ın metalara önem verdiğini sanmıyorum o kadar. Öyle olsa blogger'a eklerdi :p

@beceriksiz_acemi böyle bir seye imkan yok ne yazık ki.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Yedek alma sitesi var. bloggerbackuponline.com diye onu kullanıyorum öneririm..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.