İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger Kapandı Hitler Coştu

X

Xman

Misafir
Başlığa bakıpta blogger'ın kapanmasına sevindim sanmayın, bende bir an önce açılmasından yanayım ancak bir webmaster olarak bu tesbitimide sizlerle paylaşmak istedim. Günlük 1.5 k ziyretçisi olan www.ebruliyemekler.com blogum dün 2.7k ve bugün 3,5k tekil ziyaretçi ile rekor kırmış durumda bunun nedeni ise google aramasında çıkan blogger linklerinden yasak sayfası açılınca ziyaretçilerin diğer sonuçlara tıklaması.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
e olcak okadar yani 150 ile 300 k arasındaki blogger hiti boşa cıktığı için hit artısı normaldir

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bunun böyle olacağını söylemiştim blogger banlanma sayfasında.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
blogger aslında çöplüğe dönmüştü. yani tabi içince saglam siteler vardı ama sırf google indexlemede ve sıralamada hep üstte cıkartıyor diye seciliyor ve çöp site yapılıyor ve hit cekiliyordu. hiç blogum olmadı benim ne bilim blog sitelerin %70 sırf hit ve pr kazanmak için yapılan bloglar.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
blogger aslında çöplüğe dönmüştü. yani tabi içince saglam siteler vardı ama sırf google indexlemede ve sıralamada hep üstte cıkartıyor diye seciliyor ve çöp site yapılıyor ve hit cekiliyordu. hiç blogum olmadı benim ne bilim blog sitelerin %70 sırf hit ve pr kazanmak için yapılan bloglar.

Gerçektende çok doğru bir tespit. Kurunun yanında yaştı yandı ama artık gerçekten de sorunlarla karşılaşmamak için herşeyin kendi elinizde olması şart. Bence kendi domainlerine, kendi hostinglerine geçmelerin tam zamanı. Sanırım zaten google de torpil geçmezse kısa süre sonra, blogger indexleri google dende çıkacaktır ve hitlerde dahada fazla bir artış olacaktır.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Web site yapimcilari, gunde 40 tane sacma icerikli blog acmak yerine, kendi domainine ve kendi hostuna birkac tane duzgun blog/site olusturursa, blogger'in banlanmasiyla ortaya cikan en guzel sonuc olur. "Internet cop olmasin" sloganini herkes paylasiyor, ama slogan atma etkinligi bittikten sonra blogger ve benzeri yerlere saldiriyorlardi :)

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende diyorum bu hitler niye durduk yere yükseldi.
iyi oldu iyi:D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Web site yapimcilari, gunde 40 tane sacma icerikli blog acmak yerine, kendi domainine ve kendi hostuna birkac tane duzgun blog/site olusturursa, blogger'in banlanmasiyla ortaya cikan en guzel sonuc olur. "Internet cop olmasin" sloganini herkes paylasiyor, ama slogan atma etkinligi bittikten sonra blogger ve benzeri yerlere saldiriyorlardi :)

Kesinlikle katılıyorum. :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ben katılmıyorum üsteki çoğunluğa çünkü çoğu kişi site yapmak veya para kazanmak için kullanmıyor bloglerını yazı yazmak çok kişiye ulaşmak için kulanıyor , bilgi alış veirişi için kulanıyor veya yanıtım için kullanıyor.

Neden çöplüğe döndü çünkü 1 kişi para kazanmak için 100 blog açıyor bizde çoğunluğun blogları para kazanmak için açtığını sanıyoruz ama kişi bazlı incelersek hiç de denildiği gibi olmadığı yani insanların yararlı bir şekilde kullandığı oluşuma dönüşüldüğü görülüyor.

Bence google bloglara reklam baner veya link çıkışını yasaklamalı ozaman bloglar gerçek kapasitesine kavuşabilir.Tabi hayal çünkü google burdan bu şekilde para kazanıyor.

Banlanmasına gelince tamamen google ın suçu ve pek google ı etkilemesede oh olsun diyorum bi gurup kursa böyle şikayet edilen blogları inceleyip kaldırsa günübirlik hiç sorun olmaz (youtube dada uygulanabilir) ama neden yapmadığını hala anlamış değilim.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
işte bu yüzden kapanmasına sevindim :D ve inşallah açılmaz dedim :D

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
benim standart 1k hit alan şarkı sözü sitemde 4k oluverdi birden :D

X

Xman

Misafir
Gitgide artıyor bende 3k yı geçtim bugün ve bunun 2k dan fazlası google, demekki google arama sonuçlarında bloggera baya bi yer veriyormuş.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.